11.02.2015.

20:28

Foto:

Hronika

HOROR NA STAROM SAJMIŠTU Zapalio dvojicu policajaca i sebe!

 

Kako Informer saznaje, nesreća se dogodila večeras oko 19.36, a sve zbog toga što je Lejiću pauk dva puta odneo automobil marke reno "laguna" zbog nepropisnog parkiranja. 

Prema rečima naših sagovornika, Lejić je došao na plac "Parking servisa" na Starom Sajmištu i sukobio se s policajacima Goranom Kovačevićem (38) i Miloradom Dejanovićem (27). 

Lejić je već jednom danas dolazio na plac i na silu odvezao reno. Tokom dana mu je vozilo ponovo oduzeto, ali se onda na plac vratio s benzinom.

 - Danas je samo seo u automobil, srušio rampu i pobegao. Kasnije se opet vratio. Ovog puta nije divljao s automobilom, već se polio benzinom. Kad je prosuo benzin po sebi, isto je uradio i policajcima i onda zapalio vatru - kaže naš izvor.

Policija i Hitna služba su brzo došle na lice mesta i svu trojicu odvezli na Institut za opekotine u Zvečanskoj, nakon čega su prebačeni na VMA.

 Prema rečima portparola Hitne pomoći, doktorke Nade Macure, sva tojica su u stabilnom stanju.

- Jedan policajac ima opekotine drugog stadijuma na šakama. Drugi policajac i civil imaju opekotine po licu i šakama. Ipak, sva trojica su svesni, orijentisani i u stabilnom stanju - rekla je za Macura za Informer. 

Tagovi: