06.03.2015.

17:18

Foto:

Hronika

UŽAS Pijan silovao i deflorisao rođaku (16) ometenu u razvoju

Lekari su ustanovili da je nesrećna devojka silom deflorisana, a trenutno se oporavlja u hraniteljskoj porodici u koju je smeštena pre nekoliko godina, u selu Gamzigrad kod Zaječara. Monstrum je prekjuče, odmah posle zločina, pokušao da pobegne u Beograd, ali su ga policajci u poslednji čas uhvatili na autobuskoj stanici i priveli. Bio je vidno pijan i pravdao se da je seks sa rođakom bio na dobrovoljnoj bazi.

Monstrum je odmah posle zločina pokušao da pobegne u Beograd, ali je u poslednji čas uhvaćen na stanici

Kostić je sačekao svoju rođaku prekjuče oko 13 sati ispred Specijalne škole "Jelena Majstorović", koju ona pohađa. Nagovorio je naivnu devojku da se prošetaju Kraljevicom, a onda ju je uvukao u napušteni WC, pretukao i silovao.

U policiji kažu da su ih pozvali meštani iz Kraljevice, koji su videli devojku kako izbezumljena luta, sva raščupana i pocepane odeće.

- Bila je u šoku, nije bila u stanju da govori, samo je jecala. Pozvali smo u pomoć stručnjake iz Centra za socijalni rad, koji su uspeli da uspostave kontakt s njom. Devojka im je ispričala da ju je Franc sačekao posle nastave, da su otišli u šetnju i da ju je on odjednom uvukao u poljski WC. Rekla je da joj je strgao odeću, da se ona branila, ali ju je brat pretukao i tako izmrcvarenu silovao - priča naš izvor iz policije.

Nakon što su je malo smirili, radnici Centra za socijalni rad su je oko 15.30 uputili na ginekološki i psihijatrijski pregled, gde je nedvosmisleno utvrđeno da je silovana.

Pošto je otkrila ime manijaka, policija je odmah krenula u potragu.

- Kostić je uhapšen u blizini autobuske stanice. Nosio je kofere, očigledno je bilo da je krenuo da beži. Sam je posle priznao da je krenuo u Beograd. Bio je pod vidnim uticajem alkohola - kaže naš sagovornik iz policije, i dodaje da Kostić nema dosije, nezaposlen je i često putuje širom Srbije i boravi kod poznanika. 



 

Tagovi: