16.03.2015.

16:37

Foto:

Hronika

UBICA IZ PRNJAVORA U PRITVORU Zločin posle teške pijanke!

 

Muljić (40) sumnjiči se da je u noćiizmeđu petka i subote sa više udaraca šipkom po glavi usmrtio Slobodana Anđelkovića (56), čiji je leš pronađen u subotu u jutarnjim satima, u njegovoj kući, preko puta igrališta „Jedinstva“.

Muljić je na saslušanju priznao da je u ranism subotnjim satima posle pijanke s društvom tukao Andjelkovića (56), ali ga je navodno napustio dok je bio živ. Odmah po određivanju pritvora naložena je i istraga, koja će pokazati ko je sve bio prisutan kobne noći i zbog čega je ovaj čovek potom ubijen. 

Dosadašnja istraga je pokazala da je glava Slobodana Andjelkovića smrskana s više udaraca tupim predmetom, najverovatnije nogarom od stolice.

Andjelković je trebao da bude sahranjen u nedelju, ali je to ipak urađeno danas jer nije bilo nikoga da preuzme njegovo telo s obdukcije u kruševačkoj bolnici. Zato je tek danas, u organizaciji Mesne zajednice Mudrakovac i daljih rodjaka, sahranjen na tamošljem groblju, u blizini oca, majke i brata, koji pre 25 godina poginuo u Švajcarskoj. 

Nesrećnog čoveka je u tišini ispratila kolona komšija iz Prnjavora, a iza njega je ostalo petoro dece, dvoje sa smetnjama u razvoju koja su u ustanovama u Beogradu, dvoje u hraniteljskim porodicama i jedna ćerka koja živi sa majkom u kruševačkom selu Kobilje.

 

Tagovi: