22.04.2015.

15:44

Foto:

Hronika

OVO JE LICE MONSTRUMA koji je ubio ženu, pa sebe!

Kada bi Slavica pozvala policiju, Goran bi plakao i pričao da je bolestan i da joj više nikad neće prići
 

Informer

Goran Milanović (50), koji je prekjuče ubio Slavicu Rakulj (49) u kafiću "Fraći" u centru Beogradu, pa presudio i sebi, mesecima pre masakra uhodio ju je i maltretirao jer nije želela da mu se vrati!

Slavičina majka Milica Rakulj kaže da je Goran njenoj ćerki često pretio i da joj je malo pre zločina poslao SMS u kom je pisalo: "Spakovaću te u kese"!

- Na kraju joj je i oduzeo život. Prošle godine su počeli vezu, a raskinuli su u februaru. Od tad je taj monstrum svaki trenutak koristio da je maltretira. Slavica se zbog toga žalila policiji, ali oni je nisu zaštitili - ogorčena je Milica.

Preselila se iz straha

Ona je uverena da je Slavica čak i izdejstvovala da Goran dobije sudsku zabranu prilaska njenoj ćerki, ali su u policiji to kasnije demantovali.

Informer

- Taj skot je bio patološki ljubomoran na Slavicu i tražio je od nje da prestane da radi u kafiću. Kada je u februaru otišla od njega, on je postao potpuno opsednut i počeo je da joj preti smrću. Zato je moja ćerka morala da se preseli kod drugarice. Međutim, on je i tad nastavio da dolazi u našu ulicu i osmatrao je da li se vratila kući - priča majka ubijene žene.

Zbog toga je, kako je rekla, Goran počeo da uhodi Slavicu i na poslu, u "Fraćiju", gde je radila kao menadžer.

- Čak i tamo joj je pretio. Nekoliko puta su ga Slavičine kolege izbacivale iz lokala. Onda je počeo svima da priča kako mu je Slavica uzela 10.000-15.000 evra, a u stvari nije uzela ni dinara. Bio je lud od ljubomore i besa. Kada bi ona pozvala policiju, on bi plakao i pričao da je bolestan i da joj više nikada neće prići. Onda bi opet nastavljao po starom - priča Milica.

Podsetimo, krvava drama u "Fraćiju" na uglu ulica Starhinjića bana i Francuske odigrala se prekjuče oko podneva. Milanović je došao u kafić, a Slavica je pristala da porazgovaraju još jednom. Sedeli su skoro dva sata i pričali.

Molio je za stolom

Izvor blizak istrazi kaže da su očevici rekli kako ju je on i tada molio da se pomire.

- U jednom trenutku postao je neprijatan i Slavica je ustala od stola i krenula prema šanku. Sve posle toga se odigralo munjevito. Goran je krenuo za Slavicom i iz ranca izvadio pištolj. Šanker je viknuo: "Šta radiš to, budalo?!", a ovaj mu je odbrusio: "Sad ćeš da vidiš!", i uperio pištolj prema njemu. Šanker ga je gađao stolicom, a Milanović je povukao oroz, ali je zaboravio da repetira oružje. Onda je brzo to učinio i zapucao u leđa Slavici, koja je pokušavala da pobegne. Nesrećnu ženu je pogodio sa četiri metka. Onda je ušao u WC, zaključao se i pucao sebi u glavu - kaže naš izvor.