27.04.2015.

14:37

Foto:

Hronika

TRAKTOR ULETEO U BAŠTU KAFIĆA! Žrtava nema samo pukom srećom!

 

Prema rečima Aleksandra Milenkovića (26), konobara kafića "Segafredo" gde se desio incident, sve se odigralo brzo i gotovo kao u humorističkim filmovima, ali čitava situacija nije izgledala bezazleno i mogla je da ima ozbiljne posledice. 

- Vozač traktora je išao uzbrdo ulicom, kada se u toku vožnje na desetak metara od kafića otkačila prikolica koju je vukao. Verovatno želeći da ukoči prikolicu da ne ode unazad, vozač je, ne razmišljajući mnogo, skočio sa traktora i krenuo ka prikolici. Međutim, nije izbacio iz brzine pa je traktor nastavio sam da se kreće. Kada je video šta je uradio, čovek je potrčao ka traktoru, ali se okliznuo i pao pa je pomahnitala mašina nastavila sama da se kreće - priča očevidac i konobar kafića Milenković, koji je kada je video šta se događa i sam izašao ispred kafića i pokušao da zaustavi traktor. 

Međutim ni on nije uspeo jer je, kako tvrdi, mašina išla prilično brzo. 

- Traktor je nastavio da se kreće pravolinijski ulicom i već je prošao kafić, kada je udario u ivičnjak i naglo promenio pravac. Sreća pa je u tom trenutku bašta kafića bila poluprazna, jer je bilo samo nekoliko gosijua pa je izbegnuta tragedija, a traktor je polomio jednu stolicu, sto, staklo portala i nakon toga se zaustavio - kaže Milenković. 

Policija je izašla na lice mesta i izvršila uviđaj. Prema nezvaničnim podacima protiv vozača traktora podneće prijavu za odgovarajući saobraćajni prekršaj.  

 

Tagovi: