30.07.2015.

12:45

Foto:

Hronika

POTPUNO LUDILO! Direktor Lutrije dao ostavku, radnici prošli poligraf!

Kako takođe saznajemo, policija je sinoć bila u prostorijama TV Prva na kojoj se emituje izvlačenje "lotoa". Naš sagovornik otkriva da su policijski operativci nakon detaljnog pretresa utvrdili da je kompjuterski softver, korišćen tokom "loto" izvlačenja, potpuno ispravan.

Inače, kriminalistička policija juče je, po nalogu republičkog javnog tužioca Zagorke Dolovac, pokrenula hitnu istragu skandalozne nameštaljke koja se naočigled građana Srbije dogodila tokom izvlačenja brojeva 59. kola igre na sreću "loto".

screenshot

Podsetimo, skandal nezapamćen u istoriji lutrije desio se u utorak uveče tokom direktnog TV prenosa izvlačenja dobitne "loto" kombinacije. Naime, broj 21 objavljen je na ekranu kao izvučen skoro minut pre nego što je "ispao" iz bubnja"!?!

screenshot

Takođe, pre nego što je ovaj broj uopšte izvučen objavljeno je i koliko ima "dobitnih kombinacija sa uračunatim brojem 21"!?! Ove dve velike, ali i još nekoliko manjih "tehničkih grešaka" izazvale su pravi haos među stotinama hiljada građana koji svake nedelje igraju "loto".

POGLEDAJTE JOŠ JEDNOM SNIMAK SKANDALOZNOG IZVLAČENJA LOTO BROJEVA I SAMI ZAKLJUČITE DA LI JE SVE BILO REGULARNO:

Tagovi: