21.09.2015.

08:43

Foto:

Hronika

ISTRAGA PUCNJAVE NA N. BGD: Vođa Zvezdinih navijača pucao iz crnog "smarta"?!

Kako saznaje Informer, policija tu informaciju detaljno proverava s obzirom na to da je poznato da upravo takav automobil vozi jedan od predvodnika huliganske grupe sa "Severa".

Prema svedočenju ranjenog Radovanovića, koji je te večeri vozio "kiju", napadu je prethodila svađa u saobraćaju sa vozačem "smarta".

- Povređeni mladić ispričao je da je na njega pucao vozač crnog "smarta", s kojim se nekoliko dana ranije posvađao u saobraćaju. Par sati pre pucnjave primetio je da ga ovaj prati, da bi mu u jednom trenutku preprečio put, izašao iz "smarta", otvorio vrata "kije", a potom mu ispalio metak u nogu i drškom oružja udario suvozača - kaže naš izvor iz istrage.

Policijska patrola je bila u blizini i prva je pritekla u pomoć ranjenom Radovanoviću. Raspisana je potraga za crnim "smartom" i u toku je intenzivna istraga svih okolnosti ove pucnjave.

Samo dan kasnije u beogradskom naselju Cerak upucan je i Boris Cvetanovski (24), koji je takođe ranjen u nogu dok je sedeo na klupi u Ulici vinogradski venac. Međutim, on nije želeo da sarađuje sa policijom i otkrije identitet napadača koji je u njega ispalio više hitaca. Sumnja se da je reč o dilerskom obračunu, budući da je Cvetanovski odranije poznat po krivičnim delima u vezi sa drogom.

Tagovi: