26.09.2015.

10:01

Foto:

Hronika

"SURČINSKA SAPUNICA"! Čume: Sve sam joj kupio, i majmuna, a ona mi smestila!

Čume je u tužilaštvu opet ispričao kako mu je sve smestila supruga.

- Ona nije normalna! Sve sam joj pružio u životu, kupovao sam joj šta god je poželela. Htela je majmuna, kupio sam joj majmuna! Samo za nadogradnju kose sam joj platio oko 2.000 evra. A ona me je smestila u zatvor lažnim optužbama. Za to vreme se j... sa policajcima koji je čuvaju i ko zna sa kim sve. I nemilice troši moje pare - jadao se Buha tokom tročasovnog saslušanja iza zatvorenih vrata.

IVANA BUHA BILA META?! Plaćene ubice planirale likvidaciju Čumetove žene

Tražio otpust po treći put

Ljubiši Buhi do sada je dva puta odbijen zahtev za uslovni otpust iz zatvora, s obzirom na to da je izdržao više od dve trećine kazne. Čumetov branilac Zdravko Đukanović podneo je isti zahtev i po treći put i uskoro očekuje odluku suda. Buha je osuđen na godinu dana zatvora jer je 8. novembra prošle godine napao Ivanu i dvojicu članova njenog obezbeđenja.

Ivana je, naime, prijavila muža i vlasnika auto-servisa "Vest" iz Surčina Stevana Petoševića da su prekucali brojeve na šasiji na ukradenom "ferariju" i da su nabavili lažne papire za taj auto. Nakon toga Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu je pokrenulo postupak protiv obojice. Petoševiću je 5. septembra određen pritvor, a Čume je iz zatvora u Padinskoj Skeli doveden u petak na saslušanje.

Veštačenjem skupocenog vozila potvrđeno je ne samo da nema uredne papire već i da je za njim raspisana Interpolova poternica jedne osiguravajuće kuće iz Austrije! Prilikom pretresa Petoševićevog auto-servisa, kako saznajemo, istražni organi otkrili su još dva vozila sa "neurednim" papirima. Navodno su u pitanju kombi i kamion-šleper.

(LJ)UBI BLIŽNJEG SVOG Supruga namešta Čumetu robiju za dva ubistva!

Istovremeno, policija je po nalogu nadležnog tužilaštva ispitala eventualne zloupotrebe i propuste zaposlenih u KPZ "Padinska Skela", jer je Ivana prijavila policiji da joj je muž pretio iz tog zatvora, zahtevajući od nje da pred tužiocem povuče optužbe za "ferari". 

 

 

Tagovi: