04.11.2015.

07:38

Foto:

Hronika

SAMO ČUDO MOŽE DA GA SPASI Fudbalerovom sinu pucali u glavu, lekari mu se bore za život

 

Napadač je ispalio četiri metka Repčiću u grudi, a potom ga jednim hicem "overio" u glavu. Teško povređeni Repčić prevezen je u Urgentni centar, gde se lekari bore za njegov život.

U policiji kažu da Repčić zna ko je pucao na njega jer je neposredno pre napada pričao sa napadačem u parku između zgrada u Ulici Dragice Končar.

- Svedoci pucnjave su izjavili da su trojica muškaraca stajala i par minuta pričala pre nego što je među njima izbila svađa. Tada je jedan od Repčićevih poznanika iz jakne izvadio pištolj i sa dva metra daljine počeo da puca. Četiri metka pogodila su Vedrana u grudi, a kad se srušio, napadač mu je jedan hitac ispalio u glavu, u nameri da ga "overi" - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Stanari okolnih zgrada koji su videli pucnjavu pozvali su policiju, a kada je prva patrola stigla na lice mesta, Repčić je još bio svestan. Rukama je pokušavao da zaustavi krv koja mu je šikljala iz glave.

Vedranova majka Mira rekla je za Novosti da su prognoze lekara da samo mladost i čudo mogu da spasu njenog sina.

Sin mi je dobio dva metka u grudi i dva u glavu i sada se bori za život. Priključen je na aparate, a lekari sve čine da ga spasu. Samo da mi dete preživi... Nemam snage da pričam o tome šta je i ko je Vedran. Shvatite, on je moj jedini sin i samo, kao i svaka majka, želim da živi. Lekari su nam rekli da je stanje kritično i da Vedrana samo mladost, snaga i čudo mogu da spasu - ispričala je Mira Repčić.

U Urgentnom centru u utorak je, osim Vedranove majke Mire, bio i njegov otac, Srebrenko Repčić, bivši fudbaler Crvene zvezde. On nije želeo da komentariše nemili događaj, ali nije krio suze nakon razgovora sa lekarima.

Vladan Repčić je osuđivan za ubistvo. On je 3. avgusta 1998. prilikom pljačke iz "kalašnjikova" ubio Predraga Milosavljevića, vlasnika prodavnice "Brka", zbog čega je osuđen na 10 godina zatvora.

Takođe, još kao maloletnik bio je osumnjičen za ubistvo taksiste Branka Topalovića u Mokroluškoj ulici, ali je oslobođen zbog nedostatka dokaza.

(FOTO) IZREŠETAN SIN LEGENDE ZVEZDE: Vedran Repčić se u Kliničkom centru bori za život!

PUCNJAVA U LEŠTANIMA Muškarac (33) ranjen, napadač u bekstvu!

Tagovi: