07.11.2015.

21:38

Foto:

Hronika

DRAMA SA HEPIENDOM: Devojka htela da se ubije, specijalci je odgovorili od toga!

S.T. (37) iz Vrnjačke Banje koja je pretila je da će izvršiti samoubistvo, zaključana u svom stanu, posle više od šest sati pregovaranja, izašla je. Hitna pomoć je devojku odvezla u kraljevačku bolnicu, čime je stavljena tačka na dramu koja se u subotu odigrala u Vrnjačkoj Banji.

Sanja.T. je na pomisao da izvrši samoubistvo došla zbog gubitka posla.

Drama u Vrnjačkoj Banji počela je u subotu posle podne tačnije oko 14 sati, kada je majka prijavila policiji da devojka hoće da izvrši samoubistvo.

Ubrzo nakon toga stiglia je policija, ali se devojka zaključala u kuću i nije htela nikog da pusti. Punih pet sati trajalo je ubeđivanje pregovaračkog tima policije, dok Sanja nije odlučila da ih pusti u
kuću.

Da stvar bude još napetija, majka Sanje T. je popila veću dozu lekova dok je trajala drama, zbog čega je prebačena u bolnicu na ispiranje želuca.

Tanjug

Kako saznajemo, devojka je zadnji put radila kao kontrolor na bazenu u Banji, kada joj nisu produžili ugovor.

Sanja je vredna radnica. Radila je u nekoliko preduzeća u Vrnjačkoj Banji, uglavnom pod ugovorom. Mnogi od njih su joj ostali dužni i nije mogla nikako da naplati novac. Poslednji prestanak rada ju je verovatno dotukao. Ne verujem da bi nešto loše učinila sebi, ali bila je ljuta i zato je danas tako reagovala - kaže jedan od njenih poznanika.

Otac Tomislav kojeg smo zatekli ispred kuće rekao je ona oduvek htela da bude finansijski nezavisna od roditelja, ali da nikako nije mogla da pronađe stalni posao.

Public

- Dešavalo se i ranije da zbog gubitka posla zapadne u depresiju, ali nikada se ništa slično nije dogodilo. Sinoć smo se čuli i rekla mi je da je predala molbu da joj produže ugovor, ali joj je verovatno neko u međuvremenu javio da od toga neće biti ništa – ispričao je Tomislav naglasivši da je smrt njenog pet godina starijeg brata, pre više od decenije, veoma uticala na nju, jer su bili vezani..

Devojka je oko 20.30 sati sanitetom Hitne pomoći prevežena u Opštu bolnicu u Kraljevu.

Z. K. 

Tagovi: