19.12.2015.

14:56

Foto:

Hronika

UBICA MAJKE obesio se u Centralnom zatvoru!

 

Kako nezvanično saznajemo, S. G. je bio osuđen na obavezno psihijatrijsko lečenje nakon što je 2013. godine ubio majku u porodičnoj kući u selu Klenja kod Bogatića. On je majku Slađanu Kvačanović usmrtio na spavanju.

Posle zločina komšije i rodbina su izjavili da su odnosi između sina i majke bili godinama jako loši i da se S. G. lečio na psihijatriji nakon što je 2004. godine njegov otac izvršio samoubistvo.

- Pre dve-tri godine nasrnuo je na majku, razlupao sve po kući, a ona je morala da pobegne i pozove Hitnu pomoć i policiju. On je tad proveo 15-20 dana u bolnici, a kada je došao na vikend, nije se vratio na lečenje. Tad joj je rekao: "Ovo ti nikad neću zaboraviti, nemoj nikad više da zoveš policiju" - izjavili su meštani Klenje nakon zločina.

Nesrećna Slađana je pronađena na podu pored kreveta, umotana u ćebe, sa dva uboda nožem u grudi. Na stolu u kuhinji nađeno je krvavo sečivo. Posle zločina S. G. je otišao u susedno selo Badovinci, u nameri da pobegne u Republiku Srpsku, ali je vraćen sa granice jer kod sebe nije imao dokumenta. Posle bezuspešnog bekstva sin ubica se vratio u Klenju i otišao kod strica, koji živi u susedstvu.

- Zamolio je strica da se istušira, a kada je izašao iz kupatila, mirno je saopštio da je ubio majku. Zgranuti stric rekao je da će morati da pozove policiju, na šta je ubica slegao ramenima rekavši: "Pa zovi" - ispričali su meštani nakon zločina. 

U ZATVORU SE UBIO UBICA MARIJE CIMBAL! Obesio se čaršavom za rešetke ćelije, ostavio pismo u kojem se kaje!

KOLJAČ IZ VARVARINA UMRO U KRUŠEVAČKOM ZATVORU! Pozlilo mu posle jutarnje šetnje, preminuo u bolnici!

Tagovi: