19.01.2016.

08:17

Foto:

Hronika

U ZDRAV MOZAK! Kristijan šetka po rijalitijima, a treba da je na robiji!

Prvi osnovni sud u Beogradu, kome je Kristijan 4. januara podneo zahtev za novim odlaganjem odsluženja robije zbog zdravstvenih problema, još nije mogao da odlučuje jer bivši "farmer" nije tom prilikom priložio medicinsku dokumentaciju.

- Pošto nije dostavio neophodna dokumenta, dat mu je rok od osam dana da uredi molbu. Sud još nije dobio povratnu informaciju da mu je taj nalog uručen. Tek pošto nam bude dostavljena dokumentacija, sud će da angažuje veštaka koji će utvrditi da li je Golubović zdravstveno sposoban da bude upućen na izdržavanje kazne - objašnjava za naš list portparol suda Ivana Ramić.

Mišljenje veštaka se potom prosleđuje predsedniku suda, koji donosi odluku. Ukoliko Kristijanov zahtev bude odbijen, on ima pravo žalbe Višem sudu u roku od tri dana, čime bi dodatno mogao da prolongira odlazak u zatvor. U slučaju da mu i žalba bude odbijena, u obavezi je da se u roku od naredna tri dana posle pravosnažne odluke javi na izdržavanje kazne.

Golubović je do sada čak tri puta uspeo da prolongira odlazak na odsluženje zatvorske kazne - najpre zbog rođenja deteta, a potom zbog ulaska u Farmu i ugovornih obaveza sa TV Pink. 

KRISTIJAN UŠAO U PAROVE! Preslišava učesnike, lupa vratima i zavodi red!

TAMARA KRISTIJANU: Idi bre tele u zatvor i ne blamiraj se više!

ON NAM JE ZVEZDA?! Kristijan dobio 2.000 evra za tri sata u Parovima!

Tagovi: