31.03.2016.

22:00

Foto:

Hronika

UŽAS U LAZAREVCU: Pedofil se iživljavao se nad devojčicom (14) koja se zaljubila u njegovog sina!

Prema tvrdnjama Tužilaštva, M. Đ. je koristio emotivnu i telesnu nezrelost deteta, kao i poverenje i dugogodišnje poznanstvo sa njenom porodicom, pišu "Večernje Novosti".

- Vozeći je često vikendom kod bake, dok su bili sami u autu, okrivljeni je ljubio, pipkao po grudima i genitalijama, sa izgovorom da prethodno mora da bude sa njim kako bi joj pokazao na koji način će da pridobije ljubav njegovog sina – navodi se u optužnici.

Nadalje piše da je jednom odveo u svoj stan gde se skinuo u donji veš, počeo je da je ljubi, uzeo u naručje i odneo do spavaće sobe.

Kad oštećena nije mogla da diše, rekao joj je da mora da se opusti, da to ne boli, da su sve njene drugarice izgubile nevinost i da mora i ona – navodi se u optužnici.

Nekoliko dana kasnije, pozvao je njenu baku i rekao da će nju i njegovu ćerku voditi u bioskop, a da će nakon toga ona ostati da spava kod njih.

Odvezao je u stan i na njegovo insistiranje devojčica ga je ljubila u polni organ. Kad je izašla iz kupatila pitao je: “Da li hoćeš da ga primiš”, na šta je oštećena pristala. Devojčica je, međutim, počela da vrišti od bola, a on je govorio: “Baš si pi*ka…jer nisi hrabra”. Rekao je i da treba da je bude sramota, jer je još uvek nevina. odustao je kad se devojčica pobunila, jer je trpela veliki bol – piše u optužnici.

M. Đ. je devojčicu ponovo odveo u svoj stan 27. decembra, međutim, u tom trenutku mu je na vratima zakucala policija. Kako je objavljeno u medijima oni su došli pošto je Centar za socijalni rad iz Lazarevca prijavio da jedna devojčica već duže vreme posećuje starijeg muškarca.

On je, kako Novosti saznaju bio zaposlen u Rudarskom basenu “Kolubara”, a bavio se i preprodajom automobila.

Odbrana osumnjičenog uložila je žalbu na optužnicu, a on je negirao delo koje mu se stavlja na teret.

- Rekla mi je da je zaljubljena u mog sina, nisam imao ništa protiv toga, posredovao sam u njihovom poznanstvu i viđanju. Kada sam uhapšen bio sam sa njom u stanu gde smo čekali da dođe moj sin, a ja bih posle izašao -rekao je M. Đ. u istrazi.

 

Tagovi: