26.04.2016.

12:00

Foto:

Hronika

JELENIN MUŽ PRED HAPŠENJEM! 7 razloga zbog kojih je Zoran Marjanović policiji NAJSUMNJIVIJI!

 

 

Dokazi protiv Zorana
Sve prikupljene izjave i materijalni dokazi ukazuju da je Zoran na nekim način umešan u ubistvo svoje supruge

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene "zvezde Granda" Jelene Marjanović, nalazi se pred hapšenjem zbog sumnji da je umešan u ovaj zločin, saznaje Informer od izvora iz istrage. Jelenin muž je pod stalnim policijskim nadzorom i čeka se samo da tužilaštvo izda nalog za njegovo privođenje.

Inspektori koji već 25 dana rade na ovom zločinu, posle najopsežnije istrage u novijoj istoriji srpske policije, prikupili su sasvim dovoljno dokaza i praktično priveli slučaj kraju.

(VIDEO) POLICIJA ODVELA SVEKRA I SVEKRVU JELENE MARJANOVIĆ! Zorica i Vladimir dobrovoljno krenuli sa inspektorima!

Svi dokazi i sumnje protiv Zorana

* Dva puta pao na poligrafu
* Ruke mu bile krvave i izgrebane posle ubistva
* Kontradiktorne izjave o događajima pre, za vreme i posle zločina
* Nestanak prijavio sa četiri sata zakašnjenja
* Svedoci tvrdili da su se Zoran i Jelena svađali pre ubistva
* Prijatelji i poznanici otkrili da je bio patološki opsednut njome
* Marjanovići oprali varikinom sve stvari u kući posle ubistva

Poslednji korak bio je još jedan razgovor sa Jeleninom i Zoranovom petogodišnjom ćerkom Janom, koja je psiholozima ponovila ono što je već jednom rekla - da se tog 2. aprila na nasipu "dogodilo nešto strašno".

Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, posle više od tri nedelje neprekidnog rada na slučaju, kockice su se konačno složile. Policija je došla do zaključka da je Jelenin muž najverovatnije umešan u zločin, zbog niza kontradiktornih izjava koje je dao, ali i dokaza koji mu nikako ne idu u prilog.

- Inspektori koji rade na ovom slučaju uporedili su sve podatke koje imaju - Zoranove izjave, iskaze članova porodice i svedoka, snimke sigurnosnih kamera, rezultate obdukcije i DNK analize i sve ih je vodilo ka samo jednom zaključku - da Zoran Marjanović najverovatnije ima veze sa ubistvom svoje supruge! To je sasvim dovoljan osnov za njegovo privođenje, samo se čeka da tužilaštvo izda formalan nalog. Očekujemo da se to dogodi u utorak ili sredu (danas ili sutra prim. aut). U međuvremenu, Zoran je pod neprekidnim policijskim nadzorom i isključena je mogućnost da negde ode, da se sakrije ili napusti zemlju - kaže naš izvor iz istrage i dodaje da još nije do kraja utvrđeno na koji način je Zoran povezan sa ovim zločinom:

ŠEST LJUDI KRIJE ISTINU! Policija nikad bliže rešenju zločina, uskoro HAPSE JELENINOG UBICU!

Informer

- Njegove kontradiktorne i neistinite izjave govore da zna nešto o ovom zločinu, ali da to krije. Nije bio uverljiv ni kada je pričao o svom odnosu u braku sa Jelenom, ni kada je opisivao šta su radili tog 2. aprila neposredno pre zločina, ni kada je objašnjavao kako ju je tražio posle nestanka... Jednostavno, njegovi iskazi su puni rupa. Međutim, kakva je tačno njegova uloga u svemu ovome, utvrdiće dalja istraga.

U međuvremenu, psiholozi su još jednom razgovarali sa Zoranovom i Jeleninom petogodišnjom ćerkom Janom, koja, baš kao i prvi put, nije rekla ništa što bi razjasnilo šta se tačno dešavalo kobnog 2. aprila na "nasipu smrti" u Borči.

- Devojčica je, u prisustvu psihologa i oca Zorana, rekla isto što i prvi put: "Dogodilo se nešto strašno." To je bila jedina rečenica koju je izgovorila. Nije pominjala ni da je Jelena išla da trči, niti da je ona ostala da se igra sa ocem, što je verzija koju je Zoran ispričao. Da se sve tako desilo, verujemo da bi se dete toga setilo. Zato sumnjamo da ona nije rekla sve što je čula i videla toga dana, tačnije, deluje kao da je imala još nešto da kaže, ali da joj je neko rekao da o tome ne sme da govori - objašnjava naš sagovornik.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Posle Jeleninog ubistva sve u kući Marjanovića DETALJNO OPRANO VARIKINOM! ZAŠTO?!


 

 

 

Tagovi: