09.05.2016.

21:03

Foto:

Hronika

TEŠKO POKRETAN MUŽ BDI NAD NEDOM: Policija utvrđuje da li je bila pod dejstvom alkohola, lekari kažu imala je sreće!

Kako portal Pink.rs saznaje, glumica se još uvek nalazi u šok sobi B odeljenja Urgentnog centra, ali više nije životno ugrožena. Arnerićki je konstatovano naprsnuće kičmene moždine i kičme, pa je još uvek neizvestan dalji oporavak.

Naš izvor kaže da se suprug poznate glumice ne odvaja od nje, sve vreme je u Urgentnom centru, iako je ranije spomenuto da nije sigurno da li će moći da je poseti, jer je i sam teško pokretan.

Nakon ovog tragičnog događaja, pojavile su se spekulacije o tome da li je Neda Arnerić pokušala da izvrši samoubistvo ili je to bio nesrećan slučaj.

(VIDEO) OVO JE TERASA SA KOJE JE PALA! Pogledajte mesto nesreće glumice Nede Arnerić!

Lekari su naveli da je provela mirnu noć i da su joj, što je najvažnije, povrede takve da joj se predviđa oporavak.

- Možemo da kažemo da je imala sreće- rekao je izvor iz Urgentnog centra.

Na toksikološkoj analizi biće utvrđeno i da li je Neda bila pod dejstvom alkohola, navedeno je iz istrage celog slučaja.

U trenutku pada, njen suprug, maksilofacijalni hirurg dr Milorad Mešterović, bio je u stanu. Ipak, komšije tvrde da dok su spasavale povređenu, nije sišao da vidi šta se događa i koliko teško je njegova supruga povređena.

 - Zaista ne znam kako se ovo dogodilo - rekao je Nedin suprug, dr Milorad Mešterović.

- Ceo dan je birala slike za "Niš art fondaciju". Onda je imala poslovni sastanak za neku seriju u kojoj je trebalo da glumi. Kada je došla kući rekla je: "Jako sam umorna". Video sam da je nešto utučena. Ipak, oprala je neki veš, pa smo zajedno gledali teniski meč Novaka Đokovića.

Još malo je sedela sa mnom, a onda je otišla na malu terasu da raširi veš. Ubrzo se čuo prasak. Šta se desilo, kako je pala, zaista ne znam- rekao je Nedin suprug dr Milorad Mešterović dodajući da se teško kreće te da zbog toga odmah nije sišao da vidi kako je Neda. 

NEDIN MUŽ TVRDI: Nije htela da se ubije, slučajno je pala kad je prostirala veš!

TRAGEDIJA U BEOGRADU! Neda Arnerić pala sa trećeg sprata i povredila kičmu!

​ISPOVEST KOMŠIJE KOJI JE SPASAO NEDU: Uzeo sam dasku za peglanje i skinuo je s limenog krova!

Tagovi: