27.05.2016.

08:21

Foto:

Hronika

DNK ANALIZA OTKRILA STRAŠNU ISTINU: Monstrum iz Doboja napravio dete svojoj maloletnoj mentalno zaostaloj ćerki!

 


Radonjić je uhapšen pre mesec i po dana po prijavi komšija, koje su posumnjale da je njegova ćerka trudna. Mićo je najpre sve priznao u policiji i određen mu je pritvor, ali je ubrzo promenio iskaz. Žalio se na odluku o određivanju pritvora, ali Vrhovni sud RS ga je odbio. Ukoliko bude osuđen, preti mu do pet godina zatvora.


UŽASNA PRIČA IZ SELA BATOVAC KOD POŽAREVCA! Silovao ćerku (14), a žena ga brani!

Veliki doprinos ovoj istrazi dala je policija Srbije. Silovana devojčica je početkom maja prebačena u Beograd i prekinuta joj je trudnoća. Tom prilikom uzet joj je DNK uzorak, koji je pokazao da je zatrudnela s rođenim ocem, pa tužilaštvo u Republici Srpskoj sad ima čvrst slučaj protiv oca monstruma.


(VIDEO) ŠTA JE TO SA SRPSKIM RODITELJIMA?! Majke ubijaju decu, očevi siluju ćerke!

Inače, neuropsihijatri su veštačili Radonjića i utvrđeno je da je bio uračunljiv dok je silovao ćerku. Naveli su da on nije bolestan, već nastran i izopačen.


ŽRTVA INCESTA ODUZETA RODITELJIMA! Silovanoj devojčici biće prekinuta trudnoća, ima 15 a izgleda kao dete od 7 godina!

Mićo, pored silovane devojčice, ima još jednu ćerku i dva sina. Svi žive u trošnoj kući u selu Stanovi kod Doboja, a žive od dečjeg dodatka i naknade za tuđu negu, pošto su tri deteta, među kojima i silovana devojčica, kategorisana kao osobe sa posebnim potrebama.


O BOŽE! ŽENA BRANI MUŽA koji je silovao njihovu bolesnu ćerku: Dragan je nije tukao, samo je j....!

Tagovi: