30.05.2016.

20:52

Foto:

Hronika

SILOVALI I UBILI SLEPU STARICU: 18 godina robije monstrumima iz Smederevske Palanke!

Za ovaj monstruozan zločin 2012. godine bio je osuđen na 17 godina zatvora samo Stanković, ali policija je u februaru prošle godine otkrila i uhapsila drugo dvoje zločinaca.

Ratko je, inače, Svetlanin dever i bio je zaljubljen u ženu svog brata. Kad je uhapšen, svu krivicu je preuzeo na sebe, želeći da zaštiti Svetlanu, a ona i Dragiša su narednih pet godina živeli kao da se ništa nije desilo.

Međutim, Svetlanina deca, koja su joj u međuvremenu oduzeta i smeštena u hraniteljske porodice zbog zanemarivanja, pre godinu i po dana su ispričala starateljima o jednoj noći "kada je mama sa stricem i jednim čikom prala krv sa odeće"! Staratelji su to prijavili policiji, počela je istraga i klupko oko celog zločina je počelo da se odmotava.

Public

Kako je utvrđeno tokom istrage, u Zorkinu kuću su 2010. upali Ratko, Dragiša i Svetlana, a moguće i Svetlanin tadašnji muž, koji je umro dve godine kasnije. Ratko i Dragiša najpre su silovali nesrećnu Zorku, a potom je iskasapili nožem i sekirom, u čemu im je pomagala i Svetlana.

Da bi prikrili tragove, staricu su pokrili jorganom i zapalili joj kuću. Jedino što su iole vredno našli u staričinoj kući bio je stari kasetofon, koji su odneli!

Meštani Glibovca kažu da su svi znali da Ratko nije sam ubio staricu.

- Svi su znali da se on u to vreme švalerisao sa snajkom Svetlanom. Dragiša je blago retardiran i u to vreme se nije odvajao od Ratka, Cece i njenog muža. Pili su i vukli se po selu. Ni Svetlaninog muža nije bilo briga što ona "švrlja" sa svima redom i što mu je čak i brat sa ženom - kaže ovaj Glibovčanin.

Tagovi: