04.06.2016.

23:04

Foto:

Hronika

ZORAN MARJANOVIĆ NA IVICI ŽIVACA: Progone me čudaci, gatare i proroci, kažu imaju informacije o Jeleninom ubistvu!

- Za sada nas niko ne uhodi, ali... Postoji jedan čudan čovek. On je na dan postavljanja ploče na nasipu stalno vozikao automobil čas na glavnom putu, čas na nasipu. Okretao se i posmatrao. Neki, eto, kažu da je mumija, ali ja nisam primetio da je imao bilo kakve zavoje. Policija sada istražuje ko je on - zbunjeno priča Zoran.

PODATAK KOJI ZBUNJUJE ISTRAGU SUROVOG ZLOČINA: Zoran Marjanović odmah posle nestanka znao da je Jelena ubijena?!

Poslednja dva meseca izlaz pronalazi u veri i molitvi, iako je njegova porodica, kako je rekao, etiketirana kao sekta.

ŠOKANTAN ZAPLET ISTRAGE SVIREPOG UBISTVA: Policija sumnja da je Jelenu ubila SEKTA?!

Odgovara ljudima da naprave rijaliti od moje tuge, da gaze preko mrtvih zarad pet minuta slave. Svima će se dati medijski prostor ako pričaju o nama jer moja porodica je sada aktuelna tema. Mi smo Srbi, pravoslavci i nemamo veze ni sa kakvom sektom. Za sve ovo vreme pratim učenja oca Tadeja i oca Gavrila. Pričaju o molitvi kada se pojave iskušenja poput onih kroz koje prolazim, kada nepravde napadnu sa svih strana. Nije mi jasno zašto pišu da smo sekta - kaže Zoran.

DVA MESECA OD SVIREPOG UBISTVA ZVEZDE GRANDA: Nikom ništa nije jasno i svima je jasno sve!

Radu M. iz Beča i njene izjave da su se dopisivali, razmenjivali lascivne poruke i provokativne fotografije nije želeo da komentariše.

- Nisam gledao njeno gostovanje na televiziji. Sada svako može da napravi lažni nalog, da fotografiše prepisku i preradi je u fotošopu. Neke poruke koje se tiču vere slao sam Radi, ali ja to svima pričam. Zloupotrebljena je moja vera i molitva po pravoslavnom običaju da bi me nagurali u sektu. Kako sektaš može da ide u manastir Kovilj, u Sabornu crkvu ili Crkvu Svetog Marka? - pita se Zoran.

"Ključ spasenja", koji je navodno pominjao u porukama s Radom, kaže on, shvaćen je pogrešno.

ZORAN MARJANOVIĆ O VAJBER LJUBAVNICI: Pisao sam joj o Hristovim vitezovima, a ona me je iskoristila radi medijske pažnje!

STRAŠNE PRETNJE ZORANOVOJ VAJBER LJUBAVNICI: Za sektašicu Radu tri crnca, PA DA HODA KAO ŠESTAR!

SKANDAL! POD SUMNJOM POLICIJAC IZ ISTRAGE JELENINOG UBISTVA: Inspektor od dilera uzeo mobilni i evre?!

Tagovi: