14.06.2016.

21:02

Foto:

Hronika

FBI RASKRINKAO OGNJANOVIĆE? Otkriveni tajni računi, na koje su prebacivali novac od lečenja male Tijane!

Posle višemesečne istrage, Federalni istražni biro (FBI) konačno je utvrdio koliko su novca i skrivenih bankarskih računa imali u inostranstvu Jelena i Nebojša Ognjanović, roditelji pokojne Tijane (8), za čije je lečenje sakupljeno 2,75 miliona evra.

Računi su pronađeni u SAD, Kanadi, ali i Evropi, kao i tragovi svih obavljenih transakcija.

OTKRIVAMO Ognjanovići u SAD sakrili 1.112.000$?!

Istražni postupak tokom kojeg su Ognjanovići negirali da su prebacivali novac na svoje račune nekoliko meseci je stajao u mestu, dok FBI nedavno nije okončao istragu.

SLUČAJ "OGNJANOVIĆI" U pljačku umešana i policija?!

Dokazi na veštačenju

Informacije i dokazi koje su prikupili američki agenti pristigli su pre nekoliko dana u beogradsko Više tužilaštvo, koje protiv Ognjanovića vodi istragu zbog sumnje da su počinili krivično delo prevare.

- Pristigla dokumentacija trenutno je na ekonomskom veštačenju u tužilaštvu, koje treba da ispita sve dokaze do kojih je došao FBI, a potom uobliči ceo slučaj i odgovori na pitanje koje javnost iščekuje gotovo pune dve godine

RODITELJI OBOLELE DECE BESNI Ognjanovići, ne lažite, dajte pare!

- Da li su Ognjanovići nečije žrtve, ucenjeni „perači“ nečijeg novca ili najobičniji prevaranti koji su pokušali da zarade na sopstvenoj tragediji - kazao jer izvor iz istrage. Preciznije, nakon veštačenja biće poznato da li će se Ognjanovići naći i u optužnici.

Podsetimo, roditelji male Tijane, koja je preminula 17. jula 2013. čekajući na operaciju srca, zbog koje je u našoj zemlji pokrenuta dotad najveća humanitarna akcija, sumnjiče se da su građane Srbije i dijaspore prevarili i doveli u zabludu.

ODBLOKIRANI RAČUNI OGNJANOVIĆA Deo novca uplaćen za lečenje devojčice

Tagovi: