17.06.2016.

09:25

Foto:

Hronika

HOROR U BEOGRADU! Prostitutka zarazila 6 dečaka virusom HIV?!

 

Naime, otkriveno je da im je tokom odnosa prenela virus HIV, odnosno da ih je zarazila hepatitisom C, i dečaci, uzrasta od 12 do 15 godina su sada na lečenju. Sumnja se da im je izolovan i HIV, ali se takav podatak još ne objavljuje zvanično.


MOLE ZA POMOĆ! Obolelima od HIV-a nije dostupna savremena terapija!

Vesni M. je potvrđeno prisustvo oba virusa, i ona je na lečenju.

- O drami koja se odvijala nedaleko od centra grada sasvim slučajno se saznalo. Jedna žena je prijavila da stalno viđa neko dete po Zvezdarskoj šumi i da sumnja da je oteto. Kroz nekoliko dana je prijavila da ima još dece, neka su bele, a neka tamne puti - navodi izvor blizak istrazi.


BATUT UPOZORAVA: U Srbiji sve više ljudi inficiranih HIV-om!

Patrola zvezdarske policije je krenula da vidi šta se dešava, tamo su otkrili Vesnu i dečake i jezivu priču, prenose Novosti.

Public

- Nejasno je pod kojim okolnostima je ona stupila u kontakt sa decom - priča naš sagovornik i nastavlja:


UŽAS Trener silovao devojčicu (8) i zarazio je HIV-om!

- Bila je priča da su kidnapovani, ali to nije tačno. Reč je o dečacima iz razorenih porodica, koji se lako vezuju za ljude. Ona ih je navodila na seks, a pošto nisu imali da joj plate, ona ih je terala da prose i daju joj novac. Sada su bolesni.

Tokom istrage utvrđeno je da su četvorica dečaka iz Beograda, a jedan iz Čačka i Valjeva.


SEKS RULET ŽURKE! Umesto metka, neko od učesnika je HIV pozitivan, a da to ostali ne znaju!

- Vesna nije radila sama imala je makroa za kojim sada policija traga. Ovim slučajem se bavi i tužilaštvo. Ona tvrdi da nije znala da je bolesna, ali sumnja se da laže - kaže naš izvor.

Kod svih dečaka je potvrđen virus hepatitis, a sumnja se i na HIV. U toku je istraga kako bi se utvrdilo da li je Vesna namerno imala polne odnose sa dečacima, kako bi im prenela virus.

- Koliko je ona zarazila ljudi, još se utvrđuje, jer tokom odnosa nije koristila zaštitu - govori izvor blizak istrazi.

Tagovi: