02.07.2016.

14:29

Foto:

Hronika

16 RANJENIH U ŽITIŠTU JOŠ U BOLNICAMA, sutra dan žalosti u celoj Vojvodini

Inače, kako je izjavio ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ukupno 16 ranjenih u noćašnjem masakru u Žitištu zbrinuto je u Kliničkom centru Srbije i Vojvodine, kao i u bolnici u Zrenjaninu.


POVOD ZA KRVAVI PIR U ŽITIŠTU: Siniša poludeo kad je video Dijanu s novim momkom, NJIH JE PRVE UBIO!

- Dva mlađa pacijenta u Kliničkom centru Srbije, imaju izuzetno ozbiljne povrede kičme i zadržani su na daljem lečenju. Od troje pacijenata koji su zbrinuti u Kliničkom centru Vojvodine, jedna devojka je u kritičnom stanju i lekari se bore za njen život. Urađena je jedna operacija, stanje se prati, a možda će biti potrebna i druga. Dve žrtve masakra u Žitištu, zbrinute su i u Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, od kojih je tokom pre podneva kod jednog pacijenta operisan grudni koš. Pacijenti, njih devetoro, koji su tokom noći zbrinuti u bolnici u Zrenjaninu,  u stabilnom su stanju  i prema onome što do sada imamo oni su van životne opasnosti - izjavio je ministar Lončar ispred Urgentnog centra KCV u Novom Sadu i dodao da je bilo onih koji su posle pregleda i ukazane pomoći pušteni kućama.


(UZNEMIRUJUĆI FOTO) KAFIĆ SMRTI! Stravične slike sa mesta gde je SINIŠA ZLATIĆ UBIO PETORO I RANIO 20 LJUDI!

On je apelovao na sve da izvuku pouku iz ove tragedije i da vide kako nepromišljeni potezi mogu da dovedu do nesagledivih posledica, ne samo za pojedinca i porodicu, već za čitavo društvo.

Tagovi: