04.07.2016.

19:18

Foto:

Hronika

POTRAGA ZA IVANOM VEMIĆ: Devojčica(15) pronađena s momkom, a onda opet (pobegla) nestala?!

22.55

Otac Ivane Vemić, Dragan kaže da je nakon što ju je policija našla, ona ponovo nestala.

- Nađena je, ali ih policija nije zadržala dok ja dođem po nju sa socijalnim radnikom, već ih je pustila prvo da ručaju i da polako krenu, a oni su ponovo nestali. On ima 30 godina, ima i ženu, kao i krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, a ona 15 godina. Ivana kod nas ima sve. Ne mogu da verujem da se ovo dešava- rekao je u očajanju njen otac Dragan.

 

Njena majka Snežana na Fejsbuku je podelila informaciju o nestanku ćerke i napisala:

- Istraga o nestanku petnaestogodišnje Ivane Vemić je u toku. Za sada ne zna se šta se dogodilo u noći između subote i nedelje u Sivcu, kada je nestala po povratku kući iz lokalne diskoteke, od tada joj se gubi svaki trag.

Porodica je uputila apel svima, ukoliko imaju pravu informaciju da jave odmah prvoj policijskoj stanici!

Naša miljenica je na sebi imala teksas svetli šorts, krem-sivu majicu, šarene starke. Sumnja se da je nestala sa tridesetogodišnjim čovekom (sa više krivičnih dela i nasilja nad ženom) koji je vršio pritisak na nju, odgovarao je od škole i porodice, zaveo je, svestan njenih 15 godina, nesvestan njene psihičke razvijenosti, njene svesnosti o donošenju odluka, i nesvestan njene razvijenosti. Porodica je u velikom strahu za njenu sigurnost.

Ako imate bilo kakvu informaciju javite i porodici na ove brojeve: 0611850061 Dragan (otac), 0612591715 Snežana (majka).

Public

 Ivana je u subotu tokom dana bila sa rođakom u gradu, nakon čega je došla kući.

- Rođaka je javila njenom ocu da je Ivana stigla kući, čak ju je i videla kad je ušla u kuću. Međutim, nakon kratkog vremena, otac je shvatio da ona više nije u kući i da je nestala - priča sagovornik

Navodno, Ivana je bila je bila u vezi sa problematičnim momkom, pa se proverava da li on eventualno ima veze sa njenim odlaskom od kuće.

Nakon što je porodica videla da je nema, na društvenim mrežama objavljen je apel u kojem se moli da se javi bilo ko ko ima neke informacije o Ivani.

Kako saznajemo, Ivanu je policija locirala u Novom Sadu, ali ona je definitivno otišla sa momkom.

Njen otac Dragan kaže da je nakon što ju je policija našla, ona ponovo nestala.

- Nađena je, ali ih policija nije zadržala dok ja dođem po nju sa socijalnim radnikom, već ih je pustila prvo da ručaju i da polako krenu, a oni su ponovo nestali. On ima 30 godina, ima i ženu, kao i krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, a ona 15 godina. Ivana kod nas ima sve. Ne mogu da verujem da se ovo dešava- rekao je njen otac Dragan.

Tagovi: