04.07.2016.

22:27

Foto:

Hronika

ZORANOVA VAJBER LJUBAVNICA DOSELILA U BORČU: Gastarbajterka iznajmila kuću u blizini porodice ubijene Jelene!

- Tačno je da sam našla sam stan u Borči, i to baš kuću blizu Marjanovića, kako bih bila konkurencija njegovog majci Zorici. Ja sam rešila da joj, dok ona čeka da joj Sveta Petka dozvoli da radi, preuzmem mušterije- sa blagom dozom ironije rekla je Rada.

Da ne odustaje tako lako od Zorana Marjanovića (33) pokazuje i Radin stajling, jer se tip-top sredila za novi komšiluk.

ŠOKANTNA ISPOVEST RADE MATIĆ: Ubeđena sam da je Jelenu ubila sekta i da je Zoran njen član!

Rada je bila isto obučena kao i na prvoj slici koju je poslala Zoranu Marjanoviću. Na sebi je imala crnu mini-suknju, štikle, belu bluzu sa kratkim rukavima, gde joj se vidi tetovaža nepoznatog muškarca sa šeširom na desnoj ruci.

- Zoran je obožavao da gleda moje tetovaže i davao mi je savete da malo smršam, pa sam ga poslušala. Poslala sam mu i sliku delfina na grudima, a rekao mi je da to njega sve strašno uzbuđuje- rekla nam je nova komšinica Marjanovića. 

NASTAVAK MORBIDNE PREPISKE! Rada iz Beča opet šalje PROVOKATIVNE PORUKE Zoranu Marjanoviću!

Nismo, međutim, uspeli da saznamo šta o novom komšiluku misle Zoran Marjanović i njegova porodica, koji su se zatvorili u kuću, a sa novinarima odavno ne pričaju.

Pre tri meseca ubijena je Jelena Marjanović u naselju Crvenka u Borči, a njen ubica ni pored opsežne istrage nije pronađen.

JELENA JE VEROVALA UBICI: Istraga utvrdila da su se pre zločina posvađali na skrovitom mestu!

Tagovi: