30.07.2016.

10:00

Foto:

Hronika

BUĐAV SIR, TUNJEVINA, ŠUNKA I SLATKIŠI... Evo šta je sve po prodavnicama krao bivši muž Goce Tržan!

Veruje se da je Marinković sa saučesnicima i ranije krao sličnu robu u ovom marketu, ali i u hipermarketu u okviru šoping-mola "Aviv park" u Pančevu. Nakon saslušanja u policiji, Marinković je pušten i protiv njega je podneta krivična prijava za krađu u redovnom postupku.

12.000 dinara je vrednost ukradene robe nađene kod Ivana Marinkovića

Kako nezvanično saznajemo, Marinković i njegov drug uhapšeni su nakon što su radnici u marketu "Aman" pregledom snimaka sa sigurnosnih kamera utvrdili da oni stoje iza krađa prehrambenih proizvoda.

- Primećeno je da se u marketu redovno dešavaju krađe određene robe. Pregledom snimaka utvrđeno je da su Marinković i njegov drug dolazeći u prodavnicu nosili torbe. Jedan manji deo robe su stavljali u kolica ili korpu, koje su uredno platili na kasi, ali su ostalu robu krišom trpali u torbu i iznosili iz radnje. U pitanju su vakuumirani suhomesnati proizvodi, slatkiši i tako dalje - kaže naš sagovornik blizak istrazi.


PRIVEDEN BIVŠI MUŽ GOCE TRŽAN! Ivan Marinković uhvaćen u krađi u marketu!

- Naš objekat opljačkao je najmanje dva puta, ali se ne bismo iznenadili da nam sigurnosne kamere otkriju da je i ranije dolazio s istom ekipom. Mislili smo da ih je trojica, ali smo tog dana shvatili da imaju i četvrtog saučesnika. Raspodelili su se po rafoima i trpali u džepove, torbe i rančeve sve što im je došlo pod ruku - rekla je za beogradske medije poslovođa opljačkane radnje.

- Buđav sir, tunjevina, čokolade... Uglavnom je to krao, koliko smo uspeli da vidimo na kamerama. Ustanovili smo da je još početkom meseca bio u našem marketu, a radnici koji su ga prepoznali sa televizije kažu da su ga videla. 

Trenutno se pregledaju snimci u hipermarketu u okviru "Aviv parka", jer je i tamo primećen nestanak iste vrste proizvoda, koji su kod Marinkovića pronađeni prilikom hapšenja.


GOCA TRŽAN O HAPŠENJU BIVŠEG MUŽA: Ne mogu da verujem da je Ivan to uradio!

Bivši muž Goce Tržan, od koje se razveo 2011, nakon čega je učestvovao i u nekoliko rijalitija, uhapšen je u četvrtak sa torbom punom kradene robe, dok je njegov saučesnik uhapšen dan ranije, takođe sa kradenom robom.

- Verujemo da su duže vreme krali po hipermarketima, a robu su preprodavali "na crno". Tokom saslušanja u policiji kradljivci su se međusobno optuživali - objašnjava naš sagovornik.

Goca Tržan nije želela da komentariše ove krađe, samo je kratko medijima rekla da je Ivan ne zanima. 

 

 

Tagovi: