29.08.2016.

14:16

Foto:

Hronika

HOROR U PREDGRAĐU! Žena u Mirijevu ubila majku, psa, pa sebe!

Informer

Kako saznajemo, Vesna Mišković (56) ubila je pištoljem majku Mirjanu (77) pa sebe. Postoji i nezvanična informacija da je žena pre nego što je ubila majku, usmrtila i psa.

Žena je ostavila i oproštajno pismo. a navodni uzrok tragedije je činjenica da joj je majka bolovala od neizlečive bolesti.

Mirina sestra kaze da ju je jutros zvala sestričina tj. Vesna i rekla joj da dođe jer joj je ostavila nešto kod komšinice.

Kada je došla zatekla je horor.

Komšije su u šoku. Jedna komšinica kaže da ne može da veruje šta se desilo. Napominje i da je majka Mira bila veoma bolesna.

– Imala je srčanih problema. Žena je u godinama i jedva da je živela. Pre neki dan je dobila poseban krevet. Pa sta se ovo desi. Ne mogu da verujem. Nikakve znake nikakve nije pokazivala – rekla je komšinica.

Ćerka Vesna Mišković je dugo živela u Londonu. Muž joj je poginuo i posle toga se nije udavala. Njen otac je bio vrstan lekar.

Komšije kažu da su Vesna i njena majka Mira bile divne i da su živele u dva razdvojena stana u istoj zgradi, a da je posle izvesnog vremena Vesna svoj stan iznajmila.

Na licu mesta su hitna pomoć i patrole policije.

Tagovi: