17.09.2016.

11:47

Foto:

Hronika

DETALJI HAPŠENJA BRATA MILICE I ANE DABOVIĆ! Milan prvo rekao: MOJE SESTRE NEMAJU VEZE SA OVIM!

Specijalci su blokirali čitav kraj između Pop Lukine i Brankove ulice i Brankovog mosta jer je Milan pokušao da pobegne
Izvor iz istrage

Milan Dabović (29), brat naših čuvenih košarkašica Ane i Milice Dabović, uhapšen je juče u Beogradu sa 2,37 kilograma kokaina!

Kako smo saznali, Milana je policija nekoliko meseci pratila i pripremala njegovo hapšenje. U petak mu je napravljena zaseda na Brankovom mostu u Beogradu. Čim se pojavio u automobilu "smart" sa švajcarskim tablicama, policajci su ga blokirali i uhapsili.

- U torbi koju je imao kod sebe pronađene su dve plastične kese pune kokaina, ukupno 2,37 kilograma - rekao je naš izvor iz istrage.


(VIDEO) OVAKO JE UHAPŠEN NARKO DILER DABOVIĆ: Policija je blokirala most, sve ostalo je bila rutina!

Pošto je najverovatnije reč o izuzetno čistom kokainu, ta količina na ulici vredi više od 190.000 evra.

- Zbog hapšenja, pretresa i uviđaja saobraćaj na mostu je bio obustavljen više od pola sata. Specijalci su blokirali čitav kraj između Pop Lukine i Brankove ulice i Brankovog mosta jer je Milan pokušao da pobegne. Ipak, na kraju nije pravio probleme policajcima koji su ga priveli - dodao je naš sagovornik.

(FOTO) KRAJ VELIKE POTERE: Brat sestara Dabović uhvaćen sa 2,37 kilograma kokaina!
 

Otac: Ne znam ništa o hapšenju

Informer

Milanov otac, košarkaški trener, takođe Milan Dabović kaže da ne zna ništa o hapšenju svog sina.
- Ja ne znam ništa o tome. Inače ne komuniciram s novinarima osim kada treba da govorim o svom sportu. Stvarno bih voleo da vam pomognem, ali nemam nikakve informacije - rekao je otac Milan.

Milan Dabović je na saslušanju sam pomenuo da je rođeni brat naših košarkaških reprezentativki.

- Ja sam brat Milice i Ane Dabović i ne bih želeo da one zbog mog hapšenja imaju bilo kakve probleme. One nikakve veze nemaju sa ovim - rekao je Milan u policiji.

190 hiljada evra vredi na ulici kokain koji je nađen kod Milana

Gde je Milan nabavio drogu i kome je nameravao da je proda, za sada nije saopšteno. Policija vodi opsežnu istragu i tek nakon toga će se znati više detalja.

Uhapšeni Dabović, koji je državljanin Crne Gore, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu uz krivičnu prijavu za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Za to krivično delo zaprećena je kazna od tri do 12 godina zatvora.

Milan inače živi u Novom Sadu i takođe trenira košarku. Igrao je 2014. godine za Slogu iz Kraljeva. Nosi isto ime kao i otac - Milan Dabović, koji je košarkaški trener u Novom Sadu. Oženjen je i sa suprugom Marinom ima sina od dve godine i ćerku od nekoliko meseci.


(FOTO) Ovu fotku je Milica Dabović postavila na Instagram POSLE HAPŠENJA BRATA!

Podsetimo, Markove sestre Milica i Ana bile su u žiži javnosti prošlog meseca nakon osvajanja bronzane medalje u košarci na Olimpijadi u Rio de Žaneiru. Milica je posle toga u intervjuu Informeru rekla da je oduševljena jer je njen brat nedavno dobio ćerku i da bi volela da i ona uskoro dobije decu.

Informer

 

Tagovi: