27.09.2016.

12:12

Foto:

Hronika

ŠOKANTNA ISPOVEST SINA JELENE I ALBERTA NAĐA: Odričem se oca, hteo je da SILUJE MOJU MAJKU KAŠIKOM!

On je otkrio da je Albert pokušao da siluje Jelenu kašikom za cipele i da je pokušao pred njegovim očima da je uguši jastukom.


(FOTO) ALBERT NAĐ SAT VREMENA U POLICIJI! Bivši fudbaler Partizana saslušan povodom optužbi bivše žene!

 - Stidim se svog oca i javno ga se odričem. Želim da ga zakopam da niko više ne čuje za Alberta Nađa. Tukao je moju majku pred mojim očima i očima mog brata Nikole i male sestre Jane. Kobne noći je iz nje pokušavao da izvuče svoju verziju istine, koju je on želeo da čuje, i tražio da prizna da li ga je prevarila s njegovim saigračem iz Partizana. Da li u prevaru spada nekoliko razmenjenih poruka ili razgovor - rekao je Nemanja Nađ za Kurir.


ALBERT NAĐ ODGOVORIO BIVŠOJ ŽENI: Nemam šta da krijem, ISTINA ĆE SE USKORO SAZNATI!

- Moj otac je psihijatrijski slučaj. Imao sam 14 godina kad je pokušao da je siluje preda mnom. Skinuo joj je odeću i kašikom za cipele krenuo da je siluje, a zatim ju je tom istom kašikom tukao. I jastukom je pokušao da je guši.


BOLNA ISPOVEST ŽENE ALBERTA NAĐA: Tukao me u trudnoći, HTEO JE DA ME SILUJE PRED SINOM!

- Pokušao sam da je odbranim, a on me je uhvatio za vrat i pribio uz orman. Ne znam šta mu se desilo, pa me je pustio, a nju je nastavio da bije. Preklinjao sam ga da ubije mene jer je ona potrebna Nikoli i Jani, ja ionako ne vidim. Nije prestajao, već ju je udarao u glavu. Majka je tražila da zove Hitnu pomoć, na šta je on rekao: "Bolje zovi mrtvačnicu" - ispričao je Nemanja Nađ.

Tagovi: