29.09.2016.

18:00

Foto:

Hronika

JELENA NAĐ PROVOCIRA BIVŠEG SUPRUGA: Albert je sakrio milione! Neka se obesi ako je postao socijalni slučaj!

Nekadašnjem fudbalskom reprezentativcu Albertu Nađu bivša supruga Jelena poručila je da se obesi ako je zaista postao socijalan slučaj! Ona nijednog trenutka nije poverovala u tvrdnje bivšeg igrača Partizana, Čukaričkog, španskih klubova Betisa, Ovijeda, Elčea i ruskog Rostova da je ostao bez prebijene pare i da je zbog toga prijavljen u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Informer

JELENA NAĐ ZA INFORMER: Alberta štiti moćnik čije ime javno ne smem da kažem, ALI SAM GA REKLA POLICIJI!

Napao izvršitelja

Nađ navodno mesecima nije plaćao alimentaciju za troje dece - dva sina i ćerku, koje ima sa bivšom suprugom. Zbog toga je dobio krivičnu prijavu, a sud je odredio da se obaveze izmire zaplenom stvari.

Nađ: Neću više reći ni reč

Albert Nađ je rešio da do okončanja sudskog spora sa bivšom suprugom Jelenom ne daje izjave.
- Rekao sam sve što sam imao i više neću reći ni reč. Hvala na pozivu - kratak je bio Nađ, mada je i pre gostovanja na televiziji Pink više puta odgovorio da neće komentarisati postupke bivše supruge i njene javne nastupe.

- Kad je sud naložio da izvršitelji zaplene stvari, moj bivši muž je sve vredno odneo iz stana. Prvi put je bilo stvari u vrednosti od 28.000 dinara, a drugi put samo ogledalo i telefon. Kad je izvršitelj pokušao da registruje makar taj telefon, Albert Nađ je fizički nasrnuo na njega i to sve stoji u zvaničnom zapisniku - izjavila je Jelena, i dodala:

- Moj bivši muž je u tom trenutku navodno bio bez dinara, a posle svega toga otvorio je akademiju fudbala, a sad ga brani verovatno najjača advokatska kuća u Beogradu. Odakle pare? Nijedan advokat neće prstom da mrdne ako mu nije plaćeno. U toj advokatskoj kancelariji ne bi mogao da dobije ni overen papirić, da je zaista socijalan slučaj kao što priča. Ja nemam advokata, ja sam goloruka, jedino što imam uz sebe je istina!

ŠOKANTNA ISPOVEST SINA JELENE I ALBERTA NAĐA: Odričem se oca, hteo je da SILUJE MOJU MAJKU KAŠIKOM!

GDE JE IGRAO ALBERT NAĐ

1992-96. Partizan
1996-98. Betis
1998-2002. Ovijedo
2001. Elče (pozajmica)
2002-07. Partizan
2007. Rostov
2008-09. Čukarički

Jelena je optužila Alberta Nađa da ju je više puta pretukao dok su bili u braku, a uz poslednje batine je pokušao i da je siluje pred decom. Nekadašnji fudbaler i čelnik Partizana tvrdio je, s druge strane, da ga je supruga varala sa saigračem, ali i da se "dopisivala sa pola tima i ugovarala sastanke".

Nema ništa na svoje ime
Svoj stan je poklonio sadašnjoj ženi, a ni automobil se ne vodi na njega
Jelena Nađ, bivša supruga Alberta Nađa

- Sramotne su njegove pljuvačine. Ja sam se u TV emisiji pojavila sa dokazima, papirima, pravosnažnim presudama, overenim dokumentima, a on priča nebuloze, obična naklapanja. To je prostakluk. To su obična naglabanja, mazanje očiju javnosti. Dobro nije rekao da sam bila sa celim stadionom, i to za vreme večitog derbija. Tad je najviše ljudi na stadionu. Sram da ga bude, jer tim što priča ponižava i sebe, a ne samo mene i decu - istakla je Jelena.

JELENA NAĐ PORUČILA BIVŠEM MUŽU: Alberte, tema nije prevara, već NASILJE U PORODICI I ZANEMARIVANJE DECE!

Čeka se svedok

Spekulacije da protiv njenog bivšeg supruga neće biti podignuta optužnica jer je slučaj zastareo i nema dokaza porodičnog nasilja Jelena nije želela da komentariše.

- Nikakav odgovor nisam dobila od tužilaštva, tako da ne bih još da komentarišem. Ne znam da je odbačena tužba. Mislim da će za konačnu odluku biti važno svedočenje još jednog svedoka - podvukla je Jelena.

ALBERT NAĐ ODGOVORIO BIVŠOJ ŽENI: Nemam šta da krijem, ISTINA ĆE SE USKORO SAZNATI!

Psihoterapeut sve zna

Jelena je otkrila da su sa svim detaljima maltretiranja nje i dece od strane bivšeg muža upoznati školski psiholog i psihoterapeut s kojima su imali razgovore.
- Zašto sud ne priznaje svedočenje dece, čak ni sina Nemanje, koji je punoletan? Zašto su nevažna svedočenja psihologa i psihoterapeuta? Psiholog iz Osnovne škole "Ruđer Bošković" zna sve. Prošlo je bilo dvadesetak dana otkako me je bivši suprug pretukao kad su me pozvali iz škole i rekli mi da je Nemanja imao gušenje i napade panike nasred časa. Dok sam stigla do škole, on je već ispričao direktoru i psihologu šta se dogodilo. Još nekoliko puta je razgovarao sa školskim psihologom koji zna sve do detalja - ispričala je Jelena, i dodala:
- Potom smo išli kod psihoterapeuta Mladena Kostića. Nemanja je išao jednom, ja sam išla tri puta, a moj bivši suprug je odlazio tri meseca. Zašto ugledni psihoterapeut ne može da bude validan svedok?

 

 

 

Tagovi: