11.10.2016.

23:58

Foto:

Hronika

MONSTRUM SILOVAO ROĐENU SESTRU: Manijak uhapšen kad je otkriveno da devojčica nosi njegovo dete!

Prema nezvaničnim informacijama, napasnik je L. K. prvi put seksualno zlostavljao prošle godine, a u međuvremenu je ponovio zločin još jednom kada su njihovi roditelji bili van kuće.

Ona je zatrudnela, a njihovi otac i majka su primetili da se nešto čudno dešava sa ćerkom kada je počela da oblači široku odeću. Kada su shvatili da je trudna, odmah su slučaj prijavili policiji.

Kako saznajemo, njihove komšije i poznanici su znali da je Arijeton nasilan momak i da stalno upada u nevolje.

- Znam ga iz viđenja, ali nisam ni slutio da bi mogao da učini nešto tako monstruozno - kaže jedan Kostolčanin koji nije želeo da otkrije identitet. - Čuo sam da sa porodicom živi u lošim materijalnim uslovima, ali bore se da prežive.

Nezvanično, sa ovim slučajem upoznat je i Centar za socijalni rad, a službenici ove ustanove obavili su razgovor sa devojčicom. Arijeton će danas izaći pred tužioca. A slučaj koji je potresao ovu opštinu, epilog će najverovatnije dobiti na sudu.

 

Još se pamti jeziv slučaj silovanja u Pančevu

Stevan Ćirić(24) je maloletnu rođenu sestru po majci M. M. napao novembra prošle godine u porodičnoj kući. Navodno, majka je zatekla sina na delu, jer je čula devojčicino zapomaganje i odmah ga je prijavila policiji. On je osuđen oktobra ove godine na 11 godina zatvora zbog višestrukog silovanja maloletne sestre.

Tagovi: