27.10.2016.

18:24

Foto:

Hronika

ZASKOČILI GA POLICAJCI U CIVILU: Uhapšen razbojnik koji je maskiran harao Užicem!

 

U TC „Skver“ se nalazi više radnji sa raznom opremom, menjačnica i drugi lokali. Jedna od radnica kaže da je videla kako su dvojica policajaca u civilu prišli jednom mladiću u crvenoj jakni i oborili ga ne zemlju.

- Sve se dešavalo kao na filmu. Taj mladić je pošao da uđe u tržni centar, a onda su mu prišla dvojica i oborila ga na zemlju, za koje se posle ispostavilo da su policajci u civilu. Onda su sačekali da dođe „marica“ i odveli ga u stanicu policije - kaže ova radnica.

S FANTOMKOM NA GLAVI I NOŽEM U RUCI! Maskirani razbojnik hara Užicem!

Inače, jedna od žrtava razbojnika, koji je na sebi nosio crnu kapu sa otvorima za oči i nos, i u ruci držao nož, svedoči da je razbojnik ušao i odmah tražio pare.

- Nisam imala mnogo para u kasi, jer je pazar iz prve smene predat. Dala sam mu šta ima, a on je tražio da podignem kasu. Nije našao ništa i zapretio mi da ne zovem policiju. Izašao je. I ja sam onako zbunjena pozvala muža, a razbojnik se vratio i rekao mi da me je upozorio da ne zovem policiju i oteo mi telefon i otišao – priča jedna od žrtava razbojnika.

Razbojnik je u svim ovim slučajevima posupao isto: U svoje pohode, kretao je pred mrak stavljao crnu kapu na glavu i nosio nož sa sobom. Policija je saopštila da su kod J. M. nađen deo ukradenih stvari i da će one biti vraćene vlasnicima.

Tagovi: