19.11.2016.

21:13

Foto:

Hronika

HOROR U BEOGRADSKOM NASELJU VIDIKOVAC: Starica skončala u bedi, MAČKE RASTRGLE LEŠ!

Anđa M. (67) iz beogradskog naselja Vidikovac umrla je pre desetak dana u svojoj kući, a mačke su u međuvremenu rastrgle njen leš!

Unakaženo Anđino telo je u trošnoj kućici u Ulici Vidikovački venac pronašao komšija i pozvao policiju. Zbog stravičnih povreda po telu policija je u prvi mah pomislila da je reč o nekom monstruoznom ubistvu.

Ubrzo je utvrđeno da je Anđa preminula prirodnom smrću, a da su mačke verovatno osetile miris tela kroz otvoren prozor, pa su ušle u kuću i kidale meso sa njenog tela.

Komšija zvao policiju

Komšija kaže da mu je bilo čudno što danima nije video Anđu. Posumnjao je da možda nešto nije u redu, pa je rešio da je obiđe.

- Zvonio sam na vrata, kucao, dozivao je... Tad sam već bio ubeđen da je umrla u stanu i odmah sam pozvao policiju. Došli su oko 11 sati i čim su otvorili vrata, zapahnuo nas je stravičan smrad. Svi smo odmah shvatili da to zaudara njen leš - ispričao nam je komšija, koji nije želeo da mu objavimo ime.

On dodaje da je baka Anđa imala sina, koji živi u Barajevu.

- Ali bolje da ga nije ni imala. Nije brinuo o njoj. Zapostavio ju je i dozvolio da ona ovako završi. Nije je ni obilazio. Anđa nije bila loša žena. Kad bismo se sreli u prolazu, popričali bismo. Žalila mi se na bolest i na bedu. Nije joj bilo lako samoj - dodao je komšija.

Darko Cvetanović

Policajci koji su došli na uviđaj ostali su šokirani prizorom u Anđinoj kući.

- Komšije tvrde da preminula starica nije držala mačke u kući, ali kad je patrola ušla kod nje, videla je da je jedan prozor ostao otvoren. Moguće je da su mačke osetile leš i kroz prozor ušle u stan. Staričino telo je pored toga bilo već u fazi raspadanja, a prema grubim procenama, umrla je pre desetak dana - navodi naš izvor iz policije.


Telo na obdukciji

Telo je, kaže on, poslato na sudsku medicinu kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti i stepen povreda.

Policija je, za svaki slučaj, obavila uviđaj u stanu kako bi se uverila da je smrt nastupila prirodnim putem.

- Njene komšije su kazale da nisu primetile da se neko muvao oko njene kuće i da joj u poslednje vreme niko nije dolazio u posetu - rekao je naš izvor.

Tagovi: