08.12.2016.

08:23

Foto:

Hronika

DRAMA U KRUŠEVCU! Policija i dalje traga za Miodragom Karalićem koji je UBIO BIVŠU DEVOJKU U OTEO NJENOG MOMKA!

 

Krenuo sam da orem njivu kad sam ugledao ženu kako potrbuške leži na zemlji
N. P., ratar iz sela Mozgovo

Miodrag Miško Karalić (56) oteo je u ponedeljak u Kruševcu bivšu nevenčanu suprugu Gordanu Josifović (44) i njenog dečka Miluna Kostića (52), a zatim je ubio nesrećnu ženu i bacio je u njivu kod Aleksinca! Policija još traga za Miškom i Milunom, a strahuje se da je Karalić ubio i Kostića, a zatim i sebe!

Gordanino telo pronađeno je u utorak oko 13 sati u ataru aleksinačkog sela Brodarac, a prvi rezultati istrage ukazuju da je usmrćena iz vatrenog oružja. Telo je pronašao N. P., ratar iz sela Mozgovo.

-  Krenuo sam da orem njivu kad sam ugledao ženu kako potrbuške leži na zemlji. Odmah sam shvatio da je mrtva. Imala je na sebi braon jaknu, crne pantalone i čizme sa visokom štiklom iste boje. Ruke su joj bile zgrčene, ali sam uočio da i na levoj i na desnoj ima po dve burme. Imala je i duge nalakirane nokte, videlo se da je negovana žena - priča ovaj čovek.

- Video sam joj krv na rukama. Znao sam da moram da pozovem policiju, ali kod sebe nisam imao mobilni telefon. Trčao sam kao bez duše par kilometra do prodavnice u selu Bradarac da bih telefonirao. Pozvao sam aleksinačku policiju, brzo su došli. Ali kad sam video kako stiže i kruševačka i niška i beogradska policija, pa onda i Žandarmerija, shvatio sam da se radi o nečemu vrlo ozbiljnom. Svima sam dao izjavu, ali ja sam samo pronašao telo te žene, nemam pojma šta joj se desilo - opisuje N. P.

Biznismen i kockar

Miodrag Karalić je rodom iz Prištine, a doselio se u Kruševac posle bombardovanja 1999. U blizini Trga kosturnica u Kruševcu otvorio je privatnu kompaniju i bio je situiran, ali se i kockao. Ima dva odrasla sina, od kojih jedan živi u Beogradu, a drugi u Kruševcu.

Kako smo nezvanično saznali, Gordana je desetak godina bila u vezi sa Karalićem, a napustila ga je pre nekoliko meseci. Gordanini poznanici kažu da on nije mogao da se pomiri sa raskidom.

- Njemu je bilo mnogo stalo do nje. Ona je bila veoma lepa žena. Nisam čuo da joj je pretio, ali ju je često zivkao telefonom i dosađivao joj je. Međutim, ona nije nameravala da mu se vrati - ispričao nam je Gordanin poznanik.

Prvi rezultati iz istrage pokazuju da je Miško oteo Gordanu još u ponedeljak, oko 16.30, nakon što je izašla iz Agencije za registraciju vozila, gde je radila.

- Karalić je prethodno pozajmio auto od nekog, oteo Gordaninog novog dečka, a onda pištoljem naterao i nju da uđe u auto. Odvezao ih je u nepoznatom pravcu, a ubrzo je Gordanina koleginica prijavila da je Josifovićeva nestala i da ju je Miško možda oteo - navodi naš izvor iz istrage.

Policija je od juče pretraživala celu oblast u kojoj je pronađeno Gordanino telo u potrazi za Miškom i Milunom.

- Pronađeno je Karalićevo oproštajno pismo, pa postoje indicije da je presudio i sebi i Kostiću - naveo je naš izvor.

Milun, inače, radi u Austriji, a nedavno je počeo da se viđa sa Gordanom.

Gordana je radila u Agenciji za registraciju vozila u Dušanovoj ulici u Kruševcu. Iza sebe ostavila je odraslog sina. 

 

 

 

 

 

Tagovi: