28.01.2017.

16:40

Foto:

Hronika

SKANDAL RIJALITI KRALJICE! Jelena Golubović izazvala udes pa POBEGLA SA LICA MESTA!

Kako saznajemo, Jelena je udarila u drugi automobil i pobegla bez zaustavljanja. Na osnovu registracije i izjave očevidaca policija je otkrila da je Golubovićeva kriva za nesreću. 

Protiv nje će biti podneta prekršajna prijava.

JELENA GOLUBOVIĆ IMALA SAOBRAĆAJKU Sudarila se na Pančevačkom mostu pa pobegla!

Kako bismo potvrdili ove navode kontaktirali smo rediteljku koja tvrdi da ona ipak nije kriva za udes, već žena koja je upravljala vozilom sa kojim se ona sudarila. 

- Ta žena je mene na Autokomandi udarila svojim automobilom, a onda je još počela da viče na mene i da mi preti. Ja sam onda besna zbog takve reakcije sela u automobil i produžila dalje - prokomentarisala je Jelena za Pink.rs. 

Podsetimo, ovo nije prvi put da Jelena Golubović izazove saobraćajnu nesreću i pobegne. Ona je krajem novembra vozeći svoj "mercedes" udarila u drugi auto na Pančevačkom mostu u Beogradu i pobegla.

Saobraćajka se dogodila oko 15 časova, a putnici iz automobila na koje je naletela Golubovićka rekli su policiji da je ona posle sudara tvrdila da su oni krivi i da je potom pobegla s mesta udesa. Međutim, policija ju je ubrzo pronašla.

Tagovi: