03.02.2017.

11:47

Foto:

Hronika

SVI SE SEĆAMO OVE HOROR PRIČE: Uhapšena majka čiji je sin (12) počinio STRAVIČAN ZLOČIN!

Za D. J. se traglo od aprila prošle godine kada je protiv nje podignuta krivična prijava zbog zanemarivanja i zapostavljanja deteta. Ona je juče privedena i saslušana u tužilaštvu. Njoj je poslato više zahteva za saslušanje, koji nisu mogli da joj se uruče jer je stalno menjala adrese. 

- U toku su istražne radnje. Prikupljamo dokaze u saradnji sa raznim institucijama kao što je to recimo Centar za socijalni rad, tako da je još rano o ovom slučaju govoriti. Ipak, po svemu sudeći izgleda da će biti dovoljno dokaza da se podnese optužni predlog nadležnom sudu – rečeno je medijima u Tužilaštvu.

D. J. je pre hapšenja poslednji put viđena nedelju dana nakon incidenta u Centru za socijalni rad gde je sa S. N. bila na razgovoru po izlasku iz bolnice posle infarkta koji je navodno doživela kada je saznala šta je uradio njen sin.

S. N. je u decembru u društvu dvojice trinaestogodišnjaka iz čiste obesti zapalio novine i bacio ih na Dragutina Todorčevića koji je spavao iza jedne lokalne prodavnice u Novom Sadu.

Vatra je brzo zahvatila stvari kojima je Todorčević bio prekriven. Njega je nakon poziva građana Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar, gde je zbog teških opekotina preminuo nakon nekoliko sati.

S. N. je po preporuci nadležnih u Centru za socijalni rad smešten u Vaspitno-popravni dom za maloletnike u Pančevu, gde se i dalje nalazi.

Tagovi: