22.02.2017.

14:05

Foto:

Hronika

(FOTO) MILICA OPTUŽILA BIVŠEG DEČKA DA JE LOPOV: Simon mi je ukrao 50.000 evra i 'hamer' mog tate!

Simon mi je ukrao 50.000 evra, trošio je i novac sa moje kreditne kartice, a mom ocu je ukrao "hamer", ispričala je u ponedeljak Milica Dabović javnom tužiocu.

Bivša košarkašica je u Prvom osnovom javnom tužilaštvu ponovila i ono što je ispričala u MUP Palilula u noći između nedelje i ponedeljka, a to je da ju je Simon napao i davio. Ona je, međutim, u ponedeljak optužila Simona i za krađu.

print

- Milica je tužiocu ispričala da je kod Simona njena francuska kreditna kartica na kojoj je njena cela životna ušteđevina. On je odbio da joj vrati tu karticu, pa je ona juče morala da kontaktira banku kako bi je ugasila. Milica je tužiocu ispričala i da joj on duguje čak 50.000 evra i da taj novac odbija da joj vrati - tvrdi izvor Informera upućen u istragu.

print

Dabovićeva je otkrila i da je Šiklić, s kojim je bila dve godine u vezi, nasamario i njenog oca Milana.

- Miličin tata i Simon su se dogovorili da mu ovaj proda automobil "hamer" koji je ocu kupila Milica. Zbog toga je Milan na ćerkinog dečka preneo punomoćje za prodaju kola. U zamenu za skupog terenca Šiklić je trebalo da košarkašicinom ocu da drugi auto, plus još 10.000 evra. Međutim, Simon je zadržao auto, a čoveku nije dao ni dinara. Ako je tačno sve što je Dabovićeva ispričala i ako poseduje dokaze, Šiklić će i za to morati da odgovara - priča naš sagovornik i dodaje da nadležni organi proveravaju sve ove činjenice.

print

Košarkašica je za Informer potvrdila da je o svemu ovome bilo razgovora u tužilaštvu i da smatra da je njen bivši dečko lopov:

- Tačno je da me je Simon pokrao i sve sam to rekla tužiocu. Ipak, želim da stavim tačku na ovu priču. Vreme je da se time bave nadležni organi, a ne mediji - poručila je Milica i priznala da je i sama zvala Simona i tražila mu da joj vrati pare.

Simon Šiklić, s druge strane, tvrdi da ga je slavna košarkašica prijavila zbog nasilja samo zato što želi da ga reketira.
- Mi smo raskinuli pre dvadesetak dana, ali ona nije prestala da me proganja. Tada, pre cele ove frke, nudio sam joj 700.000 evra da bih joj obezbedio normalan život. Hteo sam da je ostavim, ali nisam želeo da završi na ulici jer ona nema dinara. Pomagao sam i njene roditelje, brata, nju. Otplatio sam joj kredit za stan na Karaburmi, za stan u Herceg Novom. Oni nemaju leba da jedu, žive u 30 kvadrata. Ni sam ne znam koliko sam im para do sada dao - kaže Simon za Informer.
Na našu konstataciju da je u tužilaštvu priznao da je tukao Milicu, Šiklić odgovara:
- Potvrdio sam da je došlo do verbalnog sukoba i da sam je tada odgurnuo. Pa jeste li vi videli da i ja imam povrede po licu? Ja da sam je prebio, vilica bi joj izašla iz glave! Ona je očajna, želi da mi iznudi novac. Ti Dabovići su reketaši! Tražila mi je 100.000 evra da povuče tužbu i da kaže da je sve izmislila. I u porukama se vidi da mi traži pare. E sada im više ne dam ni dinara! Mislila je da će me strpati u zatvor, ali ja sam slobodan čovek i dokazaću da je ona jedna očajnica koja je sve izmislila.

 

Tagovi: