06.03.2017.

17:48

Foto:

Hronika

UPUCAN MILAN NARANDŽIĆ LIMUN! Bivši 'surčinac' ranjen u Malom Mokrom Lugu!

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Nerandžić je policiji rekao da ga je upucala neka nepoznata osoba.

Prema našim informacijama, on je uspeo da uđe u svoj BMW 760 novosadskih registarskih tablica i sam potraži pomoć.

Nerandžiću su konstatovane lakše telesne povrede leve butine.

Inače, Milan Narandžić Limun, nekada pripadnik Surčinskog klana, potom kontroverzni i danas legalni biznismen, devedesetih godina povezivan je sa švercom cigareta, krađom automobila, a kasnije i sa malverzacijama u privredi. Uprkos tome, Narandžić nikada nije osuđivan.

Limun je poslednji put uhapšen 2003. godine u akciji „Sablja“. Oslobođen je četiri dana kasnije i od tada nije imao problema sa zakonom. Iste godine osnovao je preduzeće „LD Games“ u češkom gradu Čeb.

 

Preduzeće je 2012. godine obrisano iz poslovnog registra zbog toga što ne postoji na registrovanoj adresi i jer nije moglo da plati dugove. Ova firma se bavila proizvodnjom poker aparata. Spekulisalo se da je 2008. zbog sukoba sa kladioničarskom konkurencijom u dvorište njegove kuće bačena bomba kašikara kao upozorenje.

Sa Limunovim imenom se povezuju neke sporne privatizacije u Vojvodini. Navodno je kupovao firme za Čumeta i Spasojevića, a potom za crnogorskog mafijaškog bossa Antona Stanaja iz Podgorice. Stanaj je pokupovao više firmi od Šarića.

Tagovi: