27.03.2017.

22:16

Foto:

Hronika

OČAJNI RODITELJI NESTALE BARBARE (15): Čekamo da nam se ćerka vrati kući!


Roditelji nestale srednjoškolke i dalje su uvereni da njihova ćerka nije u Tisi i veruju da će je Interpol pronaći na nekom drugom mestu. Endre pojašnjava zašto smatra da se Barbara nije utopila u reci:

- Prošla su četiri meseca. Telo bi sigurno dosad isplivalo. Koliko čujem, pre nekoliko dana je pronađen utopljenik, koji je skočio u Tisu sa mosta kod Novog Kneževca. Što nije pronađena moja Barbara? Gde je ona? - sa tugom i bolom pita otac nestale učenice.

(FOTO) VOLIMO TE I ČEKAMO DA SE VRATIŠ! Potresan Fejsbuk status oca devojčice Barbare (15) koja je nestala pre četiri meseca!

Prema dostupnim podacima, Barbara je po povratku iz škole otišla u piceriju u Senti, na rođendan kod drugarice, i nije se vratila kući. Od tog trenutka traje agonija porodice Vitez.

- Ostali smo sami u bolu, a na našu ćerku su svi zaboravili, pa i njeni prijatelji i školski drugovi. Niko nas više ne posećuje, ne pita za Barbaru. Potraga je splasla, policija se ućutala. Ne znam više kome da verujem - očajan je Endre.

Nandor Baranji, predsednik Spasilačkog tima „Tisa“ iz Sente, navodi da su u reci pronašli leš muškarca tri nedelje pošto je skočio u smrt sa mosta kod Novog Kneževca.

- Podsetio bih na saobraćajnu nesreću koja se 2005. dogodila na Žabaljskom mostu, kad se autobus survao u Tisu. Pet osoba iz ovog autobusa još nije pronađeno! Potraga za Barbarom Vitez nije prekinuta - kaže Baranji.

Tagovi: