28.03.2017.

18:55

Foto:

Hronika

DETALJI KRVAVE SAČEKUŠE U CENTRU KRUŠEVCA: Stevović preživeo ranjavanje u vrat, ali još mu nije izvađen metak!

Napadač je Braci kroz staklo automobila pucao u predelu glave i pobegao. Sa Bracom su tog kritičnog momenta u autu bila i dvojica njegovih bratanaca. Ali, oni nisu pogođeni metkom, zadobili su samo ogrebotine od polomljenog stakla, tvrdi naš izvor.      

Napad na Stevovića odigrao se u nedelju oko 17.50 kod parka spomen parka Kosturnica, u bliizini kafića ,, Anđela,,. Istraga utvrđuje da li je automobil žrtve bio stajao, ili se vraćao unazad.

KRVAVA SAČEKUŠA U CENTRU KRUŠEVCA: Žestoki momak Braca Stevović upucan u vrat!

Neidentifikovani napadač je Stevoviću prišao s leđa dok se nalazio za volanom svog automobila i prislonio mu pištolj na potiljak. Stevović se trgao, pa ga je napadač tako pogodio u vrat. Teško povređenog Stevovića Hitna pomoć je prevezla u kruševačku bolnicu, odakle je posle ukazivanja prve pomoći hitno prebačen u Klinički centar u Nišu - navodi naš izvor..

- U početku se mislilo da je njegovo stanje stanje kritično i zbog mogućih komplikacija, ali on trenutno nije životno ugrožen. Još mu nije izvađen ni metak iz kičmenog pršljena u predelu vrata, a nije ni saslušan u vezi napada.

facebook.com

Više javno tužilaštvo i policija intenzivno rade na ovom slučaju, nastojeći da otkriju motiv napada na Stevovića. Napadač još nije uhvaćen, a ni zvanično identifikovan, mada kruševačkom čaršijom već kola priča da je to mogao biti izvesni mladić, koji nema roditelje, ,,otac mu je poginuo u ranijim sukobima izmedju kruševačkih žestikih momaka, pa je živeo sa babom i dedom,,. Da li je u pitanju osveta, ili neraščišćeni računi zbog ranijih sukoba, o tome se samo nagadja.

Bratislav Braca  Stevović i njegov dve godine stariji brat Stevan sredinom devedesetih godina važili su za žestoke momke i bili su akteri nekoliko vatrenih okršaja. Bili su deo grupe koja je pokušala da se suprostavi tzv. Jotkinoj grupi, koja je u to vreme kontrolisala kruševačko podzemlje. Na braću je u nekoliko navrata pucano, a jednom im je u dvorište porodične kuće, u naselju Lazarica, bačena bomba.

Stevovići , inače, u Kruševcu važe za vredne, ali i žestoke momke, koji su se od pre nekoliko godina, povukli sa "scene" , baveći se biznisom i sportom.

VATRENI OBRAČUN U KRUŠEVCU: Upucan muškarac, u teškom stanju prebačen u Urgentni centar!

Tagovi: