05.05.2017.

07:04

Foto:

Hronika

LOPOVI OJADILI ZEKU! Ukraden sef iz stana bivšeg čelnika Partizana!


Kako saznajemo od izvora iz istrage, stan je najverovatnije tipovan i lopovi su znali da će bivši direktor Partizana za prvomajske praznike biti na putu.

- Kada se Zečević vratio kući, zatekao je ispreturane stvari na sve strane. Lopovi su prvo obili mali sef koji su našli u stanu i uzeli oko 4.000 evra, a onda preturili sve ostale prostorije ne bi li našli još novca. Na njihovu žalost, ništa više nisu našli - kaže naš izvor.

Zečević je odmah o svemu obavestio policiju i obavljen je uviđaj. Policija se dala u potragu za lopovima, a očekuje se da će im najviše pomoći snimci obližnjih sigurnosnih kamera.

- Ispitujemo sve okolnosti ovog slučaja. Verujemo da je reč o organizovanoj grupi koja tipuje i obija stanove u tom delu Vračara jer je poslednjih nedelja bilo nekoliko sličnih krađa - kaže naš izvor.

Sam Zečević juče nije bio dostupan za komentar.

Podsetimo, Žarko Zečević je jedan od najmoćnijih ljudi u srpskom sportu. Nekada je bio košarkaš Partizana, a po završetku karijere je postao generalni sekretar fudbalskog kluba Partizan i na tom mestu ostao više od 20 godina. Iako je napustio sport i prešao u upravu "Energoprojekta", njegova reč u svetu sporta i dalje ima veliku težinu.

Tagovi: