08.06.2017.

22:57

Foto:

Hronika

GUSKO, ŠTO VOZIŠ KAD NE UMEŠ?! Stravični detalji maltretiranja zbog kojeg je Sanja Jeremić iz Jagodine izgubila bebu!

Sanja i njen muž Darko nisu imali snage da pričaju o tom napadu.

- Samo želimo da što pre ostavimo iza sebe taj događaj. To je bio neverovatan šok za Sanju i veoma nam je teško što smo izgubili bebu. Hteli smo da proširimo porodicu jer imamo samo petogodišnju devojčicu. Imamo apsolutno poverenje u pravosudne organe i nek oni odluče šta će biti sa Predragom - rekao nam je Darko.

Kratak mu fitilj?!

Predragovi poznanici kažu da je on dobar čovek, ali da je uvek imao "kratak fitilj", zbog čega je znao da se lako posvađa i da viče. Predsednik Prekršajnog suda u Jagodini Nenad Petrović kaže da se on na poslu ponašao revnosno i da nije bio nasilan.
- Ovo što je uradio, uradio je mimo radnog vremena i suda. Preispitaću da li postoje osnovi sumnje za pokretanje disciplinskog postupka i eventualnu suspenziju s posla - izjavio je Petrović.

Sanja je, inače, administrativni radnik Policijske uprave u Jagodini i na bolovanju je posle pobačaja koji je doživela nakon maltretiranja.

Podsetimo, incident se dogodio na semaforu na raskrsnici ulica Kneza Milete i Kneza Lazara u Jagodini. Sanja je bila u autu sa koleginicom ispred Predraga, dok je u "dačiji", koju je on vozio, bio zamenik Predsednika prekršajnog suda.

Kad se sanji ugasio auto, Predrag je najpre turirao svoju "dačiju", a zatim je iz besa krenuo da je obiđe.

U tom trenutku iz suprotnog smera je naišao vozač "juga" i pokazao mu rukom da nije normalan jer je malo falilo da ga udari.

Sud ga pustio na slobodu!

Osnovni sud u Jagodini odbio je predlog tužilaštva da se nasilniku odredi pritvor, piše portal infocentrala.rs. Kako se navodi, sud u obrazloženju navodi da je bespredmetno da se nakon više od nedelju dana od događaja određuje pritvor iz razloga da osumnjičeni ne utiče na svedoke, koji su inače njegovi poznanici i sa kojima se više puta viđao u toku tog perioda.

Iza njih se stvorila gužva jer je Predrag potpuno zakrčio saobraćaj. Sanjina koleginica je uzalud pokušavala da smiri Predraga, a onda je on stao ispred "sitroena" i nekoliko puta je udario u nju vozeći u rikverc.

Nije se smirio dok nije došla policija, a nije mogao da ga obuzda ni njegov saputnik.

Dva dana posle toga, Sanja, koja je bila u trećem mesecu trudnoće, izgubila je bebu. Protiv Predraga je podneta krivična prijava za teži oblik nasilničkog ponašanja sa posledicama po zdravlje. On je juče saslušan u Osnovnom sudu u Jagodini, nakon čega je pušten da se brani sa slobode. 

Tagovi: