29.06.2017.

13:10

Foto:

Hronika

OTAC MONSTRUM IZ BOLJEVCA KAIŠEM TUKAO I VEŠAO SINA, VODIO GA NA POVOCU, a sud ga pustio NA SLOBODU!


 Otac (45) iz okoline Boljevca kod Zaječara, koji je sina (12) vezivao kaišem oko vrata, dok je za kaznu zatezao "povodac" i podizao dečaka od tla, odlukom tužioca ni jedan jedini dan nije proveo u pritvoru. Protiv njega je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru, podneta prijava za krivično delo nasilja u porodici u redovnom postupku, tako da poziv za suđenje neće čekati iza rešetaka, već kod kuće!

Otac se sumnjiči da je pre dva dana brutalno pretukao sina u porodičnoj kući u selu nadomak Boljevca kod Zaječara. Dete je odmah oduzeto ocu i dato na staranje majci, koja se razvela od muža nasilnika i preselila u drugo selo. Zbog sumnje da je maltretirao dete, zaječarska policija mu je odmah posle incidenta izrekla meru zabrane, po kojoj 48 sati nije smeo da priđe kući bivše žene i dođe u kontakt sa detetom.

Posle intervencije policije dečak je psiholozima iz Centra za socijalni rad otkrio da se tata prema njemu ophodio gore nego prema psu, i tada je ispričao sve jezive detalje maltretiranja.

Na pitanje zašto je toliko mučio sina, izvor blizak istrazi rekao je medijima da je otac samo kratko rekao "Tako mi je došlo".

Tagovi: