29.06.2017.

13:55

Foto:

Hronika

PRETUKAO PAJSEROM ZETA JER JE ODUSTAO OD SVADBE: Obećao da će mu sestru odvesti u Švedsku!

Osumnjičenom Mujezinoviću stavlja se na teret da je na magistrali kroz centar Brodareva svojim automobilom preprečio put vozilu kojim je Avdić pokušao da izađe sa parkinga, a zatim potegao pajser. Njime je najpre razbio šoferšajbnu i vrata automobila, a potom iz njega izvukao Avdića.

Poznanika je nekoliko puta pajserom udario po glavi.

Napadač je teško povređenog Bijelopoljca sa švedskim pasošem ostavio da leži na ulici i pobegao sa lica mesta, ali je nedugo zatim uhapšen.

OTAC MONSTRUM IZ BOLJEVCA KAIŠEM TUKAO I VEŠAO SINA, VODIO GA NA POVOCU, a sud ga pustio NA SLOBODU!

Avdić je u komi prebačen na lečenje u Podgoricu.

Mujezinović je osumnjičen za ubistvo u pokušaju, a pred policijom je negirao da je pretukao i teško povredio Avdića.

STRAVIČNO UBISTVO U NEGOTINU! Majku troje dece iskasapio nasred ulice, PRED BRATOM I PROLAZNICIMA!

Iako motiv ovog neuobičajenog napada i pokušaja ubistva nije utvrđen, nezvanično se pominje da je osumnjičeni Mujezinović na Avdića nasrnuo zbog sestre.

- Pretučeni Avdić živi u Švedskoj. Navodno je upoznao sestru osumnjičenog Mujezinovića i družili su se intenzivnije. Neka saznanja ukazuju da je sestri osumnjičenog Mujezinovića Avdić obećao da će je voditi u Švedsku, kao i da će se njom oženiti. Međutim, iz njemu znanih razloga Avdić je odustao od toga - kaže izvor iz istrage.

(FOTO) STRAVIČNO NEVREME U NOVOM SADU Drvo palo na automobil - POGINULA JEDNA OSOBA!

Verovatno da je to Avdićevo odbijanje revoltiralo Mujezinovića, pa je rešio da muškarac koji je izneverio njegovu sestru nakon što joj je obećao da će je oženiti i voditi u Švedsku mora da plati za to. Istraga ovog slučaja je u toku.

Tagovi: