30.06.2017.

08:44

Foto:

Hronika

PECONI IMA AMNEZIJU, ILI SE ŽESTOKO PREPLAŠIO! Biznismen u sudu rekao da se NE SEĆA KO JE PUCAO U NJEGA?!

On je u tužilaštvo došao, kao i prethodni put, na štakama, u pratnji nekoliko telohranitelja.

- Ranković se u zgradi nije dugo zadržao. Iako je tužilac imao više pitanja o samom događaju i o odnosu njega i Željka Rutovića, koji je osumnjičen da je izrešetao Peconija, Ranković je kratko rekao da ne zna ko je pucao na njega i ko ga je napao posle toga. Samo je ispričao da je tog dana sa prijateljima sedeo u restoranu kad su se začuli pucnji - naveo je Informerov izvor blizak istrazi.


TUŽILAŠTVO: Rutović zvanično osumnjičen za upucavanje Rankovića!

Ubrzo se, dodaje naš sagovornik, Ranković požalio na bolove, pa je tužilac odlučio da završi sa saslušanjem.

Podsetimo, za Željkom Rutovićem raspisana je crvena Interpolova poternica jer se sumnjiči da je pokušao da ubije vlasnika Hepija. Ranković je nakon ranjavanja u Urgentnom centru proveo dva meseca, pošto su lekari morali da ga nekoliko puta operišu kako bi mu spasli nogu, a bile su mu povređene i karlica, butna kost i arterija.


PECONI IZAŠAO IZ URGENTNOG CENTRA POSLE 2 MESECA! Biznismen puten na kućno lečenje, LEKARI MU SPASLI NOGU!

Kako su mediji preneli, motiv napada Željka Rutovića na Predraga Rankovića, prema jednoj verziji događaja, bio je sukob oko kupovine najpoznatijih prestoničkih lokala i hotela. Po drugoj verziji, do pucnjave je došlo usled svađe dvojice biznismena zbog devojaka koje su sedele za njihovim stolom.

Tagovi: