30.06.2017.

11:52

Foto:

Hronika

UHAPŠEN DEJAN ANĐUS! Rodićev reketaš pao prilikom primopredaje novca!


Kao Informer nezvanično saznaje, Anđus je od jednog biznismena više meseci pokušavao da iznudi novac kako u svojim emisijama ne bi otkrivao detalje o njemu i njegovom biznisu. Kako saznajemo, voditelj je od biznismena tražio desetine hiljada evra!

Policija je Anđusa uhapsila jutros prilikom primopredaje novca. Naime, biznismen je ucenu prijavio policiji, pa su kod Anđusa prilikom hapšenja pronađene obeležene novčanice.

Anđus plaćao maloletnicama za seks!

Podsetimo, Anđus (49) našao se u optužnici za trgovinu ljudima kao osoba koja je maloletnici (16) platila za seks 8.500 dinara u januaru prošle godine.

Kako takođe nezvanično saznajemo postoji i video snimak primopredaje, kao i drugi čvrsti dokazi da je Anđus odgovoran za iznuđivanje i reket.

S druge strane, reketaški Kurir i njegov gazda Aleksandar Rodić već pokušavaju da Anđusa proglase žrtvom političkog progona, tvrdeći bez ijednog jedinog dokaza da mu je čitav slučaj - namešten?!

Da podsetimo, Anđus već nedeljama u Kuriru zajedno sa Rodićem učestvuje u besmislenim i izmišljenim optužbama protiv Vučića. On je, naime, pored ostalog, u reketaškom Kuriru tvrdio da Vučić tesno sarađuje s vođama navijačkih grupa, kojima čak i namešta unosne poslove preko tendera u javnim preduzećima?!

A na kraju, istina je samo da je upravo Anđus mali bedni reketaš, po ugledu na svog "mentora", velikog reketaša Rodića!

POGLEDAJTE ZA ŠTA JE SVE ANĐUS OPTUŽIVAO VUĆIĆA U EMISIJI REKETAŠKOG KURIRA:

Tagovi: