12.07.2017.

09:27

Foto:

Hronika

ČEDOMORKA DOBILA NANOGICU! Optužena za ubistvo osmomesečne ćerke u KUČNOM PRITVORU, sudu se žalila DA SE UGOJILA 30 KILA!

 

Narkomanka
Tanja Lakić je svojoj ćerkici preko mleka dala metadon, koji je koristila zbog narkomanske zavisnosti

Ona se žalila sudu da joj je ugroženo zdravlje u pritvoru jer se ugojila čak 30 kilograma. Međutim, Viši sud ju je pustio u kućni pritvor pod obrazloženjem da se Lakićeva nalazila do sada u zatvorskom pritvoru zbog velikog uznemirenja javnosti, ali da taj razlog više ne stoji, s obzirom na to da je od zločina prošlo skoro dve godine.

Lakićeva se tereti da je svojoj ćerkici preko mleka dala veću količinu metadona, koji je koristila zbog narkomanske zavisnosti, od čega je dete preminulo. Policija ju je uhapsila nakon što je pretragom njenog stana u Južnom bulevaru u Beogradu na terasi zatekla telo bebe, zamotano u najlonsku kesu, a Tanju predoziranu i sa isečenim venama.

Optužena je na početku suđenja negirala da je ubila malenu Anju i njeno telo ostavila u kesi na terasi, tvrdeći da to nikada ne bi uradila. Krivicu za nebrigu o detetu svaljivala je na muža Plasida Mašua (57). Ipak, ona je potvrdila da je tih dana koristila metadon, heroin, spid i lekove za smirenje, pa se ničeg ne seća.

Tanjina majka Lenče Lakić, koja je prva uz pomoć majstora obila vrata ćerkinog stana, posvedočila je na sudu da ju je zatekla sa isečenim venama i tragovima posekotina po celom vratu.

- Stan je bio sav ispreturan i u haosu. Tanja je nepovezano mrmljala da je bebu uzela neka Nataša i njen muž. Ne znam o kome je pričala i šta joj je to značilo. Ali, i dan-danas mi je sasvim nepojmljivo da je ona, pri čistoj svesti, mogla da naudi svom detetu - svedočila je Lenče.

- Na moje pitanje da li je to stan Lakić, dobila sam ironičan odgovor da jeste. Potom sam sva zbunjena pitala da li je to Tanja, i opet dobila potvrdan odgovor, posle čega mi je ta osoba spustila slušalicu. 

 

 

Tagovi: