12.07.2017.

14:40

Foto:

Hronika

(VIDEO) OVAKO JE SVE POČELO NA ZAKINTOSU! Pojavio se snimak početka sukoba, OVO JE TRENUTAK KAD SE AMERIKANAC ZAKAČIO S NAŠIM MOMCIMA

 

Na snimku se vidi kako je počela tuča između Amerikanca i mladića.

U njemu se vidi kako Henderson pravi selfi sa nekom devojkom, a nakon toga mu prilazi mladić koji ga udara u glavu. Amerikanac nije ostao dužan, pa je tu izbila tuča, nakon koje je Bakari pokušao da pobegne...

Na 15-minutnom snimku sa nadzorne kamere u jednom kafiću, kroz čiji se izlog vidi tuča na ulici, Henderson utrčava u kadar, u pokušaju da pobegne, ali zadobija snažan udarac nogom koji ga obara iza parkiranog automobila.


(VIDEO) POSTOJI POVOLJNIJI SNIMAK ZA SRBE! Preokret u slučaju ubistva Amerikanca na Zakintosu!

Potom, tokom nekoliko sekundi, mladići koji ga jure šutiraju ga po licu i telu, a kada su uvideli da je 22-godišnji Henderson u nesvesnom stanju, prestaju da ga udaraju.

Neke devojke koje gledaju šta se dešava pokušavaju da ih zaustave.

Dok neki pokušavaju da mu pomognu, Henderson ne reaguje.

Nakon pet minuta stiže ekipa Hitne pomoći i odvozi ga.

printscreen

- Te večeri je bila gužva u klubu. Hostesa, koja je bila srpskog porekla, imala je slobodan dan, ali je došla u klub, gde se družila sa Amerikancima, među kojima je bila i žrtva. Pričala je sa njima, šalila se i dobro zabavljala - priča neimenovani sagovornik grčkog portala.

U klubu je, prema njegovim rečima, u tom trenutku bilo i puno Srba, od kojih je jedan prišao devojci i pitao pretećim tonom: "Zašto se družiš sa Amerikancima?".

- Amerikanac je verbalno odreagovao, a Srbin ga je udario u lice. Onda je Amerikanac uzeo flašu i udario Srbina u glavu. Tada je sve počelo. Devojka je počela da ih razdvaja, a žrtva je greškom udarila devojku laktom i njoj je počela da curi krv. Došla je da mi traži pomoć i ja sam uleteo da ih razdvajam - ispričao je srpski izbacivač.

Zatim su, dodao je, počele da lete pepeljare, Amerikanac je izašao iz lokala i počeo da trči, a za njim su krenuli momci iz srpske ekipe, izbacivač i grčki barmen.

- Sećam se da sam ga udario jednom pesnicom u lice i dva-tri puta po telu, ali ne po glavi. Kada sam ja otišao, nki su  nastavila da ga tuku po glavi i celom telu - rekao je srpski izbacivač za sajt Protothema.gr.

Tagovi: