15.07.2017.

08:11

Foto:

Hronika

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Monstrum iz Rakovice bio TELOHRANITELJ POZNATE PEVAČICE!

 

Kako saznaje Alo, on je redovno trenirao u teretani i jedno vreme bio angažovan kao telohranitelj pevačice Dunje Ilić.


ZAVRŠENA OBDUKCIJA! Ovo su pravi UZROCI SMRTI Maje i njenog sina Mihaila!

- On je oduvek bio pomalo čudan i nasilan. Redovno je trenirao i bilo mu je važno da bude snažan i izgleda tako jer se bavio bodigardom. Čak je neko vreme bio telohranitelj one pevačice Dunje Ilić. Iskreno, i izgledao je tako kao da je tempirana bomba koja će svakog trenutka da eksplodira - rekao je izvor blizak Marku Nikoliću.


MONSTRUM MARKO NIKOLIĆ POSLE HAPŠENJA: Otrovao sam sina (5) lekovima za smirenje, pa ga zadavio, ŽENA JE ZASLUŽILA DA JE ZAKOLJEM!

Podsetimo, Marko Nikolić je u sredu usmrtio svog sina tako što ga je prvo drogirao lekovima za smirenje, a zatim usmrtio davljenjem. On je malog Mihaila doneo ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, a nakon što je majka deteta prišla, on je dečaka bacio na asfalt, a nesrećnoj ženi nožem naneo smrtonosne povrede. U ovom krvavom piru Marko je povredio i troje zaposlenih iz Centra za socijalni rad.


(VIDEO) BOLNA ISPOVEST SESTRE UBIJENE ŽENE U RAKOVICI: Maja je pitala ljude u Centru za socijalni rad: "Ako se detetu nešto desi, ko će biti kriv za to?"!

Tagovi: