27.07.2017.

07:04

Foto:

Hronika

STRAVIČAN UDES NA IBARSKOJ! Četvoro poginulo, četvoro povređenih, među njima i DEČAK (7)!

Četiri osobe, među kojima, i sedmogodišnji dečak, su povređene.

Svi su svi u stabilnom stanju.

Dežurni hirurg u Opštoj bolnici „Studenica" u Kraljevu Milan Maksimović rekao je za Tanjug da su posle stravičnog udesa na putu Čačak-Kraljevo kod mesta Miločaj u bolnicu primljene četiri žene, muškarac i dete.

Četiri osobe izgubile su život, dve su teško, a dve lakše povređene u tom udesu, saopštila je danas kraljevačka policija.

 - Dete je zbrinuto na Dečijoj hirurgiji, stabilno je i van životne opasnosti. Muškarac i žena su i pored svih naših napora, u toku noći podlegli povredama. Preostale tri ženske osobe su smeštene kod nas na odeljenju i stabilno su. U pitanju su uglavnom povrede lica i glave - rekao je Maksimović.

Kako prenose mediji, nesreća se dogodila posle 22 sata, kada su se direktno sudarila dva automobila, a prema saznanjima lista poginuli su vozač "mercedesa" borskih registrskih oznaka i žena suvozač u "sitroenu" kraljevačke registracije.

Prema rečima svedoka, do direktnog sudara dva automobila došlo je kada je vozač "mercedesa", koji se kretao ka Čačku, započeo preticanje i naleteo na "sitroen" koji je dolazio iz suprotnog smera.


Zbog udesa bila je blokirana ta deonica puta, a na Ibarskoj magistrali su se stvorile kilometarske kolone. Saobracaj je tokom noci normalizovan.

Saobraćaj je na toj deonici bio obustavljen, ali je tokom noći normalizovan.

Tagovi: