10.08.2017.

21:15

Foto:

Hronika

NOVI DETALJI SILOVANJA MAJKE TROJE DECE KOD SMEDEREVA! Ovo je istina o zlostavljanju koje je diglo SRBIJU NA NOGE!

Iza rešetaka su S. V. (25), M. T. (24), Z. T. (22) i A. T. (18). Dvojica od njih žive i rade u Austriji, a u Osipaonicu su došli za vreme odmora.

Meštani ovog sela kod Smedereva zgroženi su informacijom da se u njihovom mestu dogodilo jezivo zlostavljanje.

E. M. jeste povremeno imala seks za novac pokušavajući da preživi, jer joj je muž u zatvoru i sama se stara o troje dece

Meštanin Romske male

- To što su uradili je za svaku osudu. E. M. jeste povremeno pružala seksualne usluge za novac pokušavajući da preživi, jer joj je muž u zatvoru i sama se stara o troje dece. Ali bez obzira čime se bavi, strašno je da doživi nešto ovako - priča šokirani meštanin.

On kaže da je E. M. najpre sa jednim od osumnjičenih pristala na seks za novac.

- Međutim, kad ju je ponovo pozvao da se nađu, na dogovorenom mestu su se pojavila njih petorica. Ubacili su je u auto, a potom su se svi redom iživljavali nad njom. To jeste silovanje - kaže on.
Meštani ovog naselja navode da su sva petorica osumnjičenih iz romskih i veoma imućnih porodica, a da je u kući jednog od njih tokom pretresa pronađena manja količina droge.

Na drugoj strani, u Višem tužilaštvu u Smederevu navode da zbog interesa istrage i zaštite žrtve za sada ne mogu detaljnije da govore o ovom slučaju.

VELIKI PREOKRET U SLUČAJU GRUPNOG SILOVANJA KOD SMEDEREVA! Na snimku koji je napravio jedan od optuženih ČUJE SE KAKO SE DEVOJKA SMEJE?!

- Mogu samo da potvrdim da je delo izvršeno od strane više osoba nad jednom devojkom i da je reč o dva vezana događaja, koja ispitujemo - kažu u tužilaštvu.

Svi uhapšeni su se pravdali da je E. M. pristala na grupni seks sa njima, a da ih je lažno prijavila za silovanje "jer joj nisu dali novac, kao što je ona očekivala".

HOROR! PETORICA SILOVALA DEVOJKU u Osipaonici, JEDAN JOŠ U BEKSTVU!

Tagovi: