25.08.2017.

17:24

Foto:

Hronika

SAMOUBICA PRETI SKOČIĆE SA ZGRADE: Muškarac stoji na ivici balkona, ZABARIKADIRAN U STANU!

Banjalučka policiji je prijavljeno da muškarac namerava da skoči sa zgrade u naselju Obilićevo,saznaju "Nezavisne".

Njihov izvor otkriva da su na intervenciju, u banjalučkoj Ulici cara Lazara, pozvani i vatrogasci. Vatrogasci su na mesto događaja došli sa specijalnim jastukom za spasavanje.

HOROR U PRIBOJU! Pedofil namamio dečaka (9) u podrum i obljubio ga!

Situacija oko zgrade u Ulici cara Lazara 14, podseća na scene koje koje smo mogli videti u filmovima, prenose "Nezavisne". Policija je okružila zgradu sa svih strana. Sa bočne strane zgrade su kola Hitne pomoći i vatrogasci.

Radi se o muškarcu srednjih godina koji se najpre bio zaključao u stan, zabarakadirao sve ulaze i nije dopuštao nikom da uđe.Tačan razlog zašto je to uradio i koje su mu konkretno namere se zasad ne zna.

Prema pisanju lokalnih medija, ova situacija traje oko tri sata, pa je navodno supruga osobe koja je u stanu dolazila do ulaza zgrade, ali joj policija nije dozvolila da uđe unutra.

U jednom momentu muškarac se pojavio na balkonu i svađao se sa komšijama. Ubrzo nakon toga su se pojavile jedna mlađa žena i žena u godinama, obe uplakane, za koje se pretpostavlja da su supruga i ćerka muškarca koji preti da će izvršiti samoubistvo.

Ćerka je ostala ispred zgrade dok je gospođa koja je bila sa njom u pratnji policije ušla u zgradu. Nekoliko minuta kasnije muškarac je ušao u stan i spustio roletne.

Tagovi: